سلام من دوتا بچه دارم پسرم هشت سالشه دخترم ۲۱ماهشه،پسرم وقتی ۱۸ماهش بود اموزش دسشوی رو شروع کردم و به طرز عجیبی خیلی زوووود یاد گرفت جوری که همه تعجب میکردن که مگه میشه اینقد زود و بدون اذیت یاد بگبره،اما دخترم که ۲۱ماشه دوماهه اموزششو شروع کردم،تمام نشانه های امادگی اموزش رو داره مثلا وقتی خیسه میگه جیش یا شلوارشو میاره عوضش کنم حتی وقتی میگم بریم دسشوی با اشتیاق باهام میاد اما نمیدونم چرا هر چقدر تو دسشوی میمونیم به قول خودش جیش نمیکنه،حتی اب رو باز میکنم یا یه کم اب رو پایین تنش میریزم یا سرگرمش میکنم یا مستقیم میکنم جیش کن بریم خوراکی خوشمزه بدم اما بازم کارش نمیکنه و به محض اینکه از دسشویی میاییم شلوارشو خیس میکنه من واقعا نمیدونم چرا؟؟؟؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم بچه ها باهم متفاوتن همه ی بچه ها تا سه سال وقت دارن منم پسرم دوساله نیمشه ولی همش میگه پوشک دوست دارم منم موندم چیکارش کنم
توروُ دیدم وُ دیدِ من؛ به این زندگی تغییر کرد… همین لبخندِ شیرینت؛ منو با عشق درگیر کردشروعِ تازه ای؛ واسه منِ از نفس افتاده… خدا تورو جای همه نداشته هام؛ بهم دادهچه آرامش دلچسبی؛ تماشای تو، بم میده! تو ایده آل ترین خوابی؛ که بیداریِ من دیده!●♪♫نه نمیذارم که فردام؛ یه لحظه از تو خالی شه… تو بدم بشی؛ معنایِ بدی، واسم عوض میشه!●♪یه لحظه هم اگه دور شی؛ حواسم پیِ تو میره… هوا بدونِ عطرِ تو؛ برای من نفس گیره●♪♫ببین این عشقِ دریایی؛ دلمو حرفِ دنیا کرد… تو ثابت که میشه؛ یه دریا توی دل جا کرد!●♪♫
پسره من ۲ سال و ده ماهشه هنوز امادگی نداره اصرار نمیکنم اصلا
اما دخترم راس ۲ اماده بود و ب راحتی گرفتمش
بچه با بچه فرق داره
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
اولا بچه ها رو با هم مقایسه نکن. دوما سن معمولش دو سال نیم به بعد هست. سوما دخترت هنوز معنی جیش رو نمیدونه، یعنی نمیدونه وقتی میگه جیش باید کجاش رو شل کنه تا جیشش بیاد. پس نه خودت رو اذیت کن نه او طفلکی رو
دختر من 21 ماهشه هنوز بابا مامان نمیگه چه برسه جیش بچه ها متفاوتن
چرا نمیگه بچه ۱۸ ماهه باید ۵۰ کلمه ک متوجه مفهومش بشی رو بگه
توروُ دیدم وُ دیدِ من؛ به این زندگی تغییر کرد… همین لبخندِ شیرینت؛ منو با عشق درگیر کردشروعِ تازه ای؛ واسه منِ از نفس افتاده… خدا تورو جای همه نداشته هام؛ بهم دادهچه آرامش دلچسبی؛ تماشای تو، بم میده! تو ایده آل ترین خوابی؛ که بیداریِ من دیده!●♪♫نه نمیذارم که فردام؛ یه لحظه از تو خالی شه… تو بدم بشی؛ معنایِ بدی، واسم عوض میشه!●♪یه لحظه هم اگه دور شی؛ حواسم پیِ تو میره… هوا بدونِ عطرِ تو؛ برای من نفس گیره●♪♫ببین این عشقِ دریایی؛ دلمو حرفِ دنیا کرد… تو ثابت که میشه؛ یه دریا توی دل جا کرد!●♪♫