2777
2789
عنوان

شده شوهرتون مادرش و به شما ترجيح بده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 29 پست
منم اصن اهل قهر نیستم و مغرورم نیستم اما سر ی مسئله ای از،مامانم دلخور شدم و الان ی هفته بهش زنگ نزد ...

عین الان منی تو..

من آدمی ام ک یادم میره قهر کردم و زود همچی یادم می‌رفت ولی اینو نمیتونم کنار بیام

ن من مشکلم مادرش نبود‌.حداقل یه عذر خواهی می‌کرد می‌رفت یعنی انقد براش بی ارزشم؟

اصلا باید میپوشیدی باهاش میرفتی که مادرشوهرتم پیش خودش نگه زنشو تنها میزاره میاد اینجا و خوشش بشه

با سیاست رفتار کن عزیزم

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منو نامزدمم این موضوع اول مشخص کردیم و منم گفتم اولویتم خانوادمه بعد تو و اونم همینو گفت و قرا ...

متوجهم..ای کاش یه عذر خواهی ساده می‌کرد و میرفت حتی نیومد از دلم در بیاره

فرداش اومد ولی چ فایده هنوز ک هنوزه دلم باهاش صاف نشده

مادرش بیچاره از هیچی خبر نداره..گفتم ک مشکلم مادرش نیست اینکه منو با اون حال بدم تنها گذاشت رفت مادر ...

به نظرم بچگونه داری رفتار میکنی و خودتو از چشم میندازی 

ینی چی میگی برو خونه مامانت غذا بخور

خودت رو مقابلش قرار نده که بخواد انتخاب کنه 

شما جای خود داری مادرش جای خود

با این رفتار فقط خودت کوچیک میشی هیچی گیرت نمیاد

متوجهم..ای کاش یه عذر خواهی ساده می‌کرد و میرفت حتی نیومد از دلم در بیاره فرداش اومد ولی چ فایده هن ...

خب زیاد محل نده تا تکرار نکنه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
از اولویت های هر دومون پدر و مادرامون هست و اگر نیاز به رفتن باشه نه تنها اون میره لازم باشه خودم هم ...

عزیزم من اصلا مشکلی با خانواده شوهرم ندارم.اتفاقا گفتم بیاد خونمون 

منم میخواستم برم..بخاطر حرف زشتی ک شوهرم زد و من ناراحت شدم شاممو ول کردم رفتم تو اتاق اونم منو تنها گذاشت رفت ناراحتم..حداقل قبل رفتن یه عذرخواهی میکرد

چیکار کنم تا دلم باهاش صاف شه؟؟

باید این واقعیتو قبول کنی که خودت اشتباه رفتار کردی شام رو ول کردی، اونو تنها فرستادی، و اینو نادیده گرفتی که کنار همسرت نبودی

دفه بعد اومد سمتت باهاش حرف بزن و دیگه قهر نباش

بگو ببخشید سر شام اونجوری کردم دوس داشتم باهم باشیم 

بگو خودتم نزار دیگه اینجوری بشه و از هم دلخور باشیم

بزرگی شخصیتت رو نشون بده ، هیچوقت ادم از کار اشتباهش عذرخواهی کنه نشونه ضعف نیست نشونه ی مسئولیت پذیری و رشد شخصیت ادمه عزیزم🌹

باید این واقعیتو قبول کنی که خودت اشتباه رفتار کردی شام رو ول کردی، اونو تنها فرستادی، و اینو نادیده ...

من اشتباه کردم؟؟ حرف زشت رو اون زد ن من انقد زشت ک روم نمیشه بگم..

بار اولش نیست 

اولین باری ک گفت دید چقد از درون شکستم

بازم تکرار کرد

اشتباه از اون بود بدون اینکه از دلم در بیاره میره حتی نگفت میای یا ن؟

تو خودت یه زنی وقتی ناراحت شی میتونی کاری ک حالت و بدتر میکنه انجام بدی؟؟؟

اون شب ک سهله همین الانشم نمیتونم ببینمش...

من اشتباه کردم؟؟ حرف زشت رو اون زد ن من انقد زشت ک روم نمیشه بگم.. بار اولش نیست  اولین باری ...

من متوجه نشدم که بهت حرف زشت زده ولی حرف زشت هم با قهر و در قفل کردن و متلک جواب نمیدن، اون یه حرف زشت زده ولی کارای شما خیلی بیشتر و بچگانه ست

همون موقع میگفتی حواست هست چی داری بهم میگی یا زل میزدی بهش تا خودش همونجا عذرخواهی کنه

الانم بلخره اشتی میکنید و الان عصبانی هست، بازم نظر من اینه اومد طرفت بهش بگو خدایی چرا اون حرف زشترو به من زدی و خودت روت شد به زبون بیاری و به عزیزترین و عشق زندگیت بزنی

ناز و ادا هم بیا و اروم و ملایم باش تا پشیمونیشو ابراز کنه و بعدشم تو بگو دیگه از اینکارا نکن که منم عصبانی بشم و قهر کنم و دوست داشتم باهم بریم خونه مامان و این حرفا

عزیزم بچگونه و از روی عصبانیت هیچوقت رفتار نکن و تصمیم نگیر به زندگی خودت ضربه میزنی

من نمیگم بشین تا بهت توهین کنه ولی قهر جواب توهین نیست، فهر نشونه ی ضعفه، تو موضع ضعف خودت رو قرار نده

نشون بده ادم بزرگی هستی و منطقی برخورد میکنی و کم کم یاد بگیر با سیاست بشی و تقصیرش رو زیرکانه به روش بیار