2777
2789
عنوان

دلم گرفت وفتی گفت بهم یجوری شدم...

289 بازدید | 22 پست

با دوست پسرم چن وقتی بود دوس داشتیم بریم مسافرت ولی نمیشد خیلی بهم میگفت بریم دوس داشت باهم بریم خودشم خیلی وقته ک نرفته و خسته شده دلش ی مسافرت میخواد ولی من خانوادم گیر میدن و یکم سخته راضی کردنشون

امشب تو راه خونه بهم گف ک دوستش و خانمش میخوان برن مسافرت دوستش بهش گفته بیا 

گف نمیدونم برم یا نه انگار منتظر تایید من بود یا چیزی 

گفتم ینی بدون من میخوای بری گف خب خانوادت راضی نمیشن میگی نمیتونی گف هنوزم معلوم نیستو اینا 

خوشمم نمیاد گیرو فلان بدم دلم گرفت اصلا

اعصابم خورد شد😑😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مراحل تو اروپاهم هنوز قلفه😐😂

ما هم دوران دوستی رفتیم

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
با خانوادش بره دوستش و خانمش چ دلیلی داره دوست پسرتو با خودشون ببرن یا مجردی با دوستای مجردش بره!

خودشو خانمش تو کار ادکلنن میگه میخان برن هم جنس بیارن هم بگردن دوستش بهش گفته دوس داری باهامون بیا که دو نفر باشن واسه ماشین روندن

چه عجیب خب اونا زن و شوهرن اولا‌.دوما این کجا راه بیفته بره فقط برا من انقد عجیبه

با دوستش خیلی اوکیه دوستشم بهش اعتماد داره خیلی

خودشو خانمش تو کار ادکلنن میگه میخان برن هم جنس بیارن هم بگردن دوستش بهش گفته دوس داری باهامون بیا که دو نفر باشن واسه ماشین روندن

خب وقتی شرایطشو نداری انتطار نداشته باش اونم نره 

درسته برنامه داشتین و خورده تو ذوقت ولی گناه اون چیه؟

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟