2777
2789
سلام  من میخوام وارد بشم ولی حساب خارجی میخواد شما راه حلی دارید ؟

سلام بله بعضیا هستن به عنوان واسطه این کارو انجام میدن و شمارو تا وقتی استخدام شید پشتیبانی میکنن و بعد شروع به کار یک سوم درآمدتون هم میگیرن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بله بعضیا هستن به عنوان واسطه این کارو انجام میدن و شمارو تا وقتی استخدام شید پشتیبانی میکنن و ...

بله میدونم ولی خب زیاد میگیرن. من میخواستم خودم حساب بزنم تا این هزینه رو پرداخت نکنم

[QUOTE=324763037]بله میدونم ولی خب زیاد میگیرن. من میخواستم خودم حساب بزنم تا این هزینه رو پرداخت نکنم[/QUOTE

منظورت حساب کاربری سایته که هزینه میخواد یا حساب بانکی خارجی و اینا برا پول

[QUOTE=324763037]بله میدونم ولی خب زیاد میگیرن. من میخواستم خودم حساب بزنم تا این هزینه رو پرداخت نک ...

حساب کاربری که هزینه نمیخواد. یه ثبت نامه و چند تا تست و دمو.

منظورم حساب خارجی واسه دستمزده

حساب کاربری که هزینه نمیخواد. یه ثبت نامه و چند تا تست و دمو. منظورم حساب خارجی واسه دستمزده

خب اونم هزینش خیلی بالاست ۱۰ تومن اینا میشه فک کنم تازه پولش واحد خاص خودشونه وباید به دلار بعد به ریال چنج بشه

خب اونم هزینش خیلی بالاست ۱۰ تومن اینا میشه فک کنم تازه پولش واحد خاص خودشونه وباید به دلار بعد به ر ...

اره

خرید حساب اماده جایی که من دیدم ۶ تومن بود که بازم معلوم نیست واقعی باشه یا نه

شما دمو قبول شدی؟ من گیرشم

نه منم چند بار دادم قبول نشدم ول کردم البته من همش به خاطر تایپ کردن رد شدم چون سرعت تایپم ضعیفه یکم و یکمی هم لهجشون یجوریه که نمیتونستم درست جملاتشونو بفهمم که تایپ کنم و خییلی سختگیرن سر این موضوع

نه منم چند بار دادم قبول نشدم ول کردم البته من همش به خاطر تایپ کردن رد شدم چون سرعت تایپم ضعیفه یکم ...

وااای منم دیروز بخاطر همین تایپ کردنه رد شدم

نامرد یه جمله طولانی گف که اولشو تایپ کردم اخرش یادم رف

ولی میخوام انقد دمو بدم تا اخرش که قبول بشم حتما

نشد نداره