2777
2789
عنوان

اضطراب

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 64 پست
تو گوگل بزن چک کن ببین علائم پنیکو داری شبا گل گاو زبون و بابونه بخور بابونه خواب اوره گل گاوزبون ...

ممیگن با دارو شیمیایی نباید گیاهی بخوری وگرنه من قبلا میخوردم

پس چیه ،چند روزه احساس لرز و سرما ولم نمیکنه، دکتر میگه دیگه آخرتش هست😔😔😔😔😔

قبل قرص خوردن هم احساس سرما داشتین?اگه قرص واستون احساس لرز اورده عوارض قرصه یواش یواش میره

ولی من احساس میکمم استرس واستون لرز اورده

یکمی بیخیال لرز اینا شوین خودش میره

هر چه بیشتر روش تمرکز کنی زیادتر میشه

اگه عوارص قرصه دیگه بعد ۶ هفته یواش یواش میره اگه بخاطر استرسه ,,قرص استرستو برطرف میکنه و همزمان احساس سرماتونو از بین.میبره پس بهتره بیخیالش باشی تا مسئله بزرگ برات نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیرویید یا کم خونی یا کمبود ویتامین دی نداری? تازگیا اتفاق جدید براتون چی افتاده به چی فکر کردنی ا ...

دگتر امروز آزمایش نوشت برام ، دوماهه بچه دار شدم ، خیلی استرس داشتم کیسه آبم پاره شده ،بچه شیر نمی خورد، روزهای اول خیلی استرس داشتم ولی الان خوبه ،متاسفانه من حالم خرابه

دگتر امروز آزمایش نوشت برام ، دوماهه بچه دار شدم ، خیلی استرس داشتم کیسه آبم پاره شده ،بچه شیر نمی خ ...

ادم یه مدت که استرس طولانی میکشه همه چیز هم تموم بشه ولی آثار استرس یهویی نمیره زمان میخاد تا اثارش بره آثارش به صورا استرس مبهم یا همون اضطراب میمونه باید شاد باشی تا اثارش بره

قبل قرص خوردن هم احساس سرما داشتین?اگه قرص واستون احساس لرز اورده عوارض قرصه یواش یواش میره ولی من ...

نه نداشتم فقط دلشوره بود ، خدا کنه خیلی اعصابم رو بهم می ریزه میدونم چیزی نیست ولی کلافه کنندست

ادم یه مدت که استرس طولانی میکشه همه چیز هم تموم بشه ولی آثار استرس یهویی نمیره زمان میخاد تا اثارش ...

چقدر زمان ،قرص هام اس سیتالوپرام ۱۰ ،پرانول ۱۰ و بوسپیرون ۵ هست

چقدر زمان ،قرص هام اس سیتالوپرام ۱۰ ،پرانول ۱۰ و بوسپیرون ۵ هست

یه هفته بعد اینا کلا تاثیر میزاره

اگه فکر منفی داری مثبتش کن

محتوای فکر خیلی مهمه

چیا با خودت حرف میزنی خیلی مهمه سعی کن.مثبت حرف بزنی

هیچ هیجانی پایدار نیس

خوشحال شدنی ایا همیشه خوشحال میمونی نه

استرس و دلشوره هم مثل سایر هیجانات ناپایداره

باید صبر داشت و بگی میگذره و عوضش قوی میشم

قرص هم یواش یواش تاثیر میزاره

منتظر تاثیر قرص هر روز نباش اون انتظاره خودش واست استرس میاره

من دیگه دارم کم میارم از شدت ترس و وحشت بی دلیل و اضطراب..

دارو خوردم بدتر شدم قطعش کردم...حس میکنم بعضی وقتا تو این دنیا نیستم...بدنم از داخل میلرزه...یه ماه بیشتره تو این حالم.. از خودمم میترسم

تو روقران برام دعا کنید شاید دعاتون گرفت و حال من بهتر شد..😭😭

یه هفته بعد اینا کلا تاثیر میزاره اگه فکر منفی داری مثبتش کن محتوای فکر خیلی مهمه چیا با خودت حرف ...

ددقیقا منتظرم ،راست میگی ، خیلی سعی میکنم بیخیال باشم ،ولی سخته