2777
2789

سلام من تو هفته 23البته اخرش اب دور جنینم کم شده. 😭😭شده 10از هفته18که سونو دادم 3تا کمتر شده. کسی بوده اینجوری بعد تا پایان بارداری و به سلامت بگذرونه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعصابم خورده. خیلی وقته همش حس میکنم لباسم نم داره. اما گفتم حتما طبیعیه😭همسرمم خیلی غر میزنه دکتر گفته 1روز در میون سرم بزنم. همش میگه کلک پوله. فقط الکی نظر میده حرصم میده😭

عزیزم مطمئنی نشتی داره؟ حتما مایعات زیاد بنوش و استراحت کن.‌

لباسم همش نمناک بود فکر میکردم طبیعیه. حرکات جنین خیلی کم شده بود امروز رفتم سونو گفت اب دور جنین کم شده

لباسم همش نمناک بود فکر میکردم طبیعیه. حرکات جنین خیلی کم شده بود امروز رفتم سونو گفت اب دور جنین کم ...

عزیز چجوری حس میکردی نم ناکی ؟! شمارنده من لباس زیر هام یکم ترشحات غلیظه به خاطر همین کیسه آب میشه ؟!

تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمی‌گیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄
عزیز چجوری حس میکردی نم ناکی ؟! شمارنده من لباس زیر هام یکم ترشحات غلیظه به خاطر همین کیسه آب میشه ؟ ...

حس خیسی داشتم میرفتم دسشویی اما اون قسمت پایین لباسم نمناک بود عین لباسی که در حال خشک شدنه و فقط یکم نم داره. فکر کردم طبیعیه امروز دیگه تکون نخورد رفتم سونو گفت نشتی داری باید سرم بزنی استراحت کنی

حس خیسی داشتم میرفتم دسشویی اما اون قسمت پایین لباسم نمناک بود عین لباسی که در حال خشک شدنه و فقط یک ...

اهان انشالله که به سالمی دنیا بیاد

تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمی‌گیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄
عزیز چجوری حس میکردی نم ناکی ؟! شمارنده من لباس زیر هام یکم ترشحات غلیظه به خاطر همین کیسه آب میشه ؟ ...

ترشح غلیظ طبیعیه. مال من عین اب معمولی بود. خیلی کم. در حد یک قطره

ترشح غلیظ طبیعیه. مال من عین اب معمولی بود. خیلی کم. در حد یک قطره

اهان حتما به حرف دکترت گوش بده یک روز در میون سرم بزن به حرف این مردا گوش نباید داد اتفاقی بیوفته تقصیر ها رو میندازن گردن زن هاشون

اهان حتما به حرف دکترت گوش بده یک روز در میون سرم بزن به حرف این مردا گوش نباید داد اتفاقی بیوفته تق ...

وقتی نمیزاره برم بزنم چه کار کنم؟؟ خونمون طبقه 3بدون اسانسور هر چی گفتم عوض نکرد خونه رو. الانم میگه نمیخواد سرم بزنی. هر روز بری که چی بشه؟