2777
2789
عنوان

نشتی کیسه اب و کم شدن اب دور جنین تو هفته23

| مشاهده متن کامل بحث + 1698 بازدید | 31 پست
اهان حتما به حرف دکترت گوش بده یک روز در میون سرم بزن به حرف این مردا گوش نباید داد اتفاقی بیوفته تق ...

تازه میگه سرم چرا بزنی او آر اس بخور انگار ببخشیدا بیرون روی دارم😭😭 ادعاش کشته منو. میگه دکترا نمیفهمن من میفهمم. بخدا چکاب ماهانه به زور و دعوا میرم. 

خودشم دکتره اما دکتر داروساز. والا هیچی بلد نیست فقط ادعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببين فقط خودتووو ببند به آب هندوانه .

معجزه ميكنه .

از سرم خيلي خيلي بيشتر جواب ميده.

من كيسه آبم خشك شده بود، روزي ٢٠ ليتر مايعات ميخوردم .

از همه بهتر آب هندوانس روري ٢ ليتر بخورين .

دركنارشم استراحت.

البته ديابت بارداري نداشته باشي 

وقتی نمیزاره برم بزنم چه کار کنم؟؟ خونمون طبقه 3بدون اسانسور هر چی گفتم عوض نکرد خونه رو. الانم میگه ...

اصلا همسرتون به فکر نیست ☹️😒 

تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمی‌گیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄
تازه میگه سرم چرا بزنی او آر اس بخور انگار ببخشیدا بیرون روی دارم😭😭 ادعاش کشته منو. میگه دکترا نمی ...

بمیرم خیر سرش دکترم هست ☹️😑

تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمی‌گیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄
عزیزم اگه شوهرت دکتر داروسازه حتما اشنا داره بهش پیله کن بگو یکیو بگو بیاد خونه بهم بزنه اصلا به حرف ...

میگه فقط خودم😔باید برم خونه مامانم بمونم. اونا خیلی رعایت میکنن

ببين فقط خودتووو ببند به آب هندوانه . معجزه ميكنه . از سرم خيلي خيلي بيشتر جواب ميده. من كيسه آبم ...

یک سئوال شمام حس خیسی داشتی؟؟ استراحت بودی همش دراز کشیده بودی؟؟ دنده هام درد میگیره نمیدونم بشینم یا نه

یعنی خودش بزنه سرومو؟خب اگه بلده بده بزنه چ اشکال داره

بلد نیست خواهر. دیشب اومد سرمو از انژوکت در بیاره کلی خون از دستم رفت. فقط اعتماد به نفس داره. بلد بود که من از خدام بود بزنه