2777
2789
عنوان

فرهنگیان ..

103 بازدید | 9 پست

دوستان ی سوال

برای دانشگاه فرهنگیان حتما باید دانشگاه شهر خودمون قبول بشیم؟!

یا اینکه میتونیم دانشگاه ی شهر دیگه ام درس بخونیم ولی محل خدمتمون میشه شهر خودمون؟!

شهرای دیگه ام میسه  بستگی ب تقسیم بندی اون سال داره

مررسیی

شما که مشاوری میشه بگی من از الان بخونم میتونم رتبه خوبی بیارم🥲 سردرگمم میخام طبق بودجه بندی آزمون بخونم ولی عقب افتادم🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مررسیی شما که مشاوری میشه بگی من از الان بخونم میتونم رتبه خوبی بیارم🥲 سردرگمم میخام طبق بودجه بند ...

اره چرا نمیشه هر وقتی شروع کنی با تلاش و پشتکار میتونی 

با برنامه ارمون بخون اونایی ک عقب موندی بینش تقسیم کن بخون 

هر چند ازمون اونارو دوباره تکرار میکنه ولی سنگین میشه

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
اره چرا نمیشه هر وقتی شروع کنی با تلاش و پشتکار میتونی  با برنامه ارمون بخون اونایی ک عقب موند ...

ببخشید من معدل نهایی دوازدهمم خیلی بده اگه ترمیم کنم شانس قبولی دارم؟

متاهل 
ببخشید من معدل نهایی دوازدهمم خیلی بده اگه ترمیم کنم شانس قبولی دارم؟

اره 

فرهنگیان شرط معدلش بالای ۱۴ عه 

هر چی بیشتر بهتر

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
معدل کلم خوبه ۱۷.۵۰ هست ولی معدل دوازدهم ۱۴و خورده ایی

ترمیم کن کمه