2777
2789

خیلیییی اعصابم خرابه همش حس می کنم داره بهم خیانت می کنه دیروز رفتیم یه جایی باهم ما( عقدیم) بعدش رف تو پیام ها دیدم یه شماره بود که اسمش ایموجی ماه و ستاره گذشته بود فقط من شب بخیرش دیدم که نوشته بود اعصبانی زل زدم تو چشاش همش باهام حرف میزد ولی من شک تو دلم اومد

الانم زنگ زدم حدود های ۱۰ دقیقه بیشتر اشغال بود شماره اش الان اعصابم خراب همش حس بدی دارم نمی خوام زود تصمیم بگیرم می خوام صبر کنم نمیدونم شما میگید چیکار کنم چه رفتاری درسته نصیحتم کنید

من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉     انشاالله  ۱۴۰۲/۵/۱۳.   بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃    ❮قوت‌قَلب‌اونجا‌که‌  خدا‌میگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری'  نترسید‌بَندِگان‌من‌حَواسم‌بهتون‌هست‌  می‌بینمتون‌،می‌شنومتون..🫂♥️🦋❯ ️  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماره رو ازتوگوشیش بردارتوگوشی خودت بزن پروفایلشو ببین کیه یابهش زنگ بزن

نمیتونم چون گوشیش دستم نیس گفنم که عقدیم و 

من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉     انشاالله  ۱۴۰۲/۵/۱۳.   بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃    ❮قوت‌قَلب‌اونجا‌که‌  خدا‌میگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری'  نترسید‌بَندِگان‌من‌حَواسم‌بهتون‌هست‌  می‌بینمتون‌،می‌شنومتون..🫂♥️🦋❯ ️  

اول اینکه صبور باش دوم اینکه شکاک نباش سوم اینکه گوشی شو بده واتسپ و اینستاشو هک کنند برات یا اینکه وقتی رفته حمام واتسپ شماره اونو توی گوشی خودت نصب کن و اینستاشو یعنی رمز ها که میاد به گوشی اون اون لحظه گوشی دست خودت باشه فعلا نم پس نده دهنت رو قرص نگهدار ببین چی کار می‌کنه بعدش . سر سنگین رفتار نکن که شک کنه پاک کنه مثل همیشه طبیعی باش 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .