2777
2789
عنوان

نامزدم چند روزه قهر کرده رفته خونه پدرش

| مشاهده متن کامل بحث + 7053 بازدید | 189 پست
این کارو کردم به پاش افتادم گریه کردم هیچ جوره راضی نشد عجب غلطی کردم واقعا اون دختر پدر نداره خیلی ...

چی بگم والا پدرداشته باشه یا نداشته باشه اشتباه کردی 

شاید دیگه غرورش اجازه نمیده باهات بمونه 

یا اینکه می‌ترسه واسه بعدا 

چون الان به پاس افتادی اما درینده چه تضمینی هست که دوباره نزنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دعا کنین برگرده

دعا میکنم عاقل باشه و برنگرده شما هم عاقل باشی و تا وقتی اختیار کنترل دستت و نداری و نمی دونی واسه دفاع از یه نفر که دوسش داری مادر یا خواهر یا هر کسی یه نفر دیگه که دوسش داری نامزد همسر و یا هرکسی و دست روش بلند نکنی و دعوا و بحث و ... نکنی ازدواج نکنی 

دلیل همسرت برا بهم زدن این سیلی که زدی نیست

ایشون چون ازدواج دومشه احتمالا از طرف خانوادت داره آزار میبینه

وقتی هم بهت اعتراض کرده حمایتش نکردی

اونم دیده خودت که حامی نیستی خانوادتم که دارن بهش توهین میکنن پس بهتره تموم کنه این نامزدی رو

بحثش کتک نیست

{ خانم هستم }
چی بگم والا پدرداشته باشه یا نداشته باشه اشتباه کردی  شاید دیگه غرورش اجازه نمیده باهات بمونه& ...

دستامو قطع میکنم اگر دوباره همچین اتفاقی بیافته به خودشم گفتم امشب میرم بست در خونشون مشینم چون درم الان باز نمیکنه ولی اینقدر میشینم تا راضی شه

چقد عاقل نامزدت یکی مثل من که تو دوران نامزدی زد توگوشم جلوشونگرفتم  الان که هفت سال گذشته بدتر ...

اره بخدا من حالا شوهرم تو نامزدی خودشو نشون نداد الان نامرد بی غیرت دست رو زن حامله اش بلند میکنه چقد راحت منم بخاطر دخترم نمیتونم به جدایی فکر کنم 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
دستامو قطع میکنم اگر دوباره همچین اتفاقی بیافته به خودشم گفتم امشب میرم بست در خونشون مشینم چون درم ...

اگه زندگیتو میخای بجنگ واسش .واین بشه درسی برات که تکرار نکنید و بخاطر هرچیزی کتک نزنی 

اینم اشتباه باید آقایون هم سیاست داشته باشن باید میگفتن هر دو تون برام عین هم عزیزید وخلاصه به زبو ...

بهرحال ادم بشنوه دارن به خانوادش توهین میکنن عصبانی میشه و قطعا جواب میده

شما شوهرت به پدرت توهین کنه که نمیگی جفتتون عزیزید 

بلکه سریع توهینشو جواب میدی و این عادیه

اما کتک زدن کار انسان نیست

میتونست متقابلا توهین کنه ولی حق کتک نداره به هیچ عنوان

{ خانم هستم }