2777
2789
عنوان

نامزدم چند روزه قهر کرده رفته خونه پدرش

| مشاهده متن کامل بحث + 7053 بازدید | 189 پست
اگه میخوای دلشو به دست بیاری یه دسته گل و چیزی واسش بخر ببر باخودت خونشون و باهاش حرف بزن  چون ...

این کارو کردم به پاش افتادم گریه کردم هیچ جوره راضی نشد عجب غلطی کردم واقعا اون دختر پدر نداره خیلی روحیش حساسه اشتباه کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این حرکت نشون دادین،ترجیحتون خانوادتون تا ایشون

درحالیکه ایشون هم باید به اندازه مادرتون براتون عزیز باشه

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

ویه نصیحت خواهرانه بهت میکنم هیچ وقت هیچ وقت بخاطر بقیه حتی مادرت یا خواهرت زندگیتو خراب نکن هیچ وقت 

اکرم مسئله ای بود وقتی آروم شدین باهم حرف بزنین وچون ما خانومها هیچ وقت فراموش نمی‌کنیم کسی که مارو بزنه یا فحاشی کنه 

درسته اون لحظه میبخشه اما هنوز تو خاطرش هس

من آدم دست بزن داری نیستم و بودم اصلا ضربه به و کتک به اون شدتی ک شما فکر میکنین نبود ینی چجوری بگم ...

تیک عصبی غیر ارادی   مرداعادت دارن گند کاریشونوماس مالی کنن. چه اسم خفنیم روش گذاشتی 

تیک عصبی غیر ارادی    مرداعادت دارن گند کاریشونوماس مالی کنن. چه اسم خفنیم روش گذاشتی&nbs ...

🤣🤣🤣🤣

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

خب شما هم توهین میکردی

اینم اشتباه

باید آقایون هم سیاست داشته باشن

باید میگفتن هر دو تون برام عین هم عزیزید وخلاصه به زبون گرفتن

این کارو کردم به پاش افتادم گریه کردم هیچ جوره راضی نشد عجب غلطی کردم واقعا اون دختر پدر نداره خیلی ...

حالا که انقدر پشیمونی برو تعهد کتبی امضا کن یک گل و کادو هم ببر شاید راضی شد

خانما یاد بگیرید اگر این اتفاق براتون افتاد اینجوری آقارو پریشون کنید