2777
2789
عنوان

نامزدم چند روزه قهر کرده رفته خونه پدرش

| مشاهده متن کامل بحث + 7053 بازدید | 189 پست

مردی ک دست رو زن بلند می‌کنه به هر دلیلی لایق ببخشش نی

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشیمونم ینی پشیمونی کافی نیست

اگه میخوای دلشو به دست بیاری یه دسته گل و چیزی واسش بخر ببر باخودت خونشون و باهاش حرف بزن 

چون اگرم دوباره بخاد برگرده وباز کارتو تکرار کنی به والله ازت جدا میشه حتما 

یک حرفایی زد ک خیلی بد بود شما بودی چیکار میکردی

می‌دونم خیلی بده همسر آدم درمورد خونواده حرف بد بزنه

ولی شما باید سعی کنی در این مواقع آرامش خودت رو حفظ کنی و بیطرف باشی نه به همسرت بدرفتاری کن نه طرفداری از خونوادت

بعد از دعوا بشینید با هم حرف بزنید کتک کاری چرا

هر دوتون بچه اید و کم تجربه

ولی اینو بدون الان دیگه نامزدت نمیتونه بهت اعتماد داشته باشه

چون تو ذهنش بد جلوه کردی همین اول کاری اونم بر سر خانواده

خدایا شکرت🤍

کاش منم همون نامزدی ک برای اولین بار سیلی خوردم 

خودمو میکشتم راحت میشدم 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
من آدم دست بزن داری نیستم و بودم اصلا ضربه به و کتک به اون شدتی ک شما فکر میکنین نبود ینی چجوری بگم ...

اگه شما مردا یاد میگرفتید این تو دهنی رو به مادر و خواهر فضولتون بزنید و دمشون رو از دست و پای عروس کوتاه کنید، این اتفاقا نمیفتاد. همسر منم مثل شما بود. بعد بیست سال خودم دهن مامان و خواهرش رو گل گرفتم

ده بار گفتم  بازم میگم اون مادری خوبه ک بیشتر عروسش دوست باشه مادری ک عروسشو دوس دارع یعنی پسرشو دوس داره چون بد رفتاری روی عروس باعث میشه ب شوهرس یگه و پسرش ک عذاب میبینه و پسری خوبه ک بین مادر و همسرش فرق نذاره نسبت ب هم بدبین نکنه شما حتما ی کاری کردی ک ب خانواده ات توهین کرده دیگ اون دوران ک مرد میزد زیر گوش زد واسش ارزش قائل نمیشد تمام شده الان زن سالاری  الانم بهتره ی جوری از دلش در بیاری و هر اخلاق بذی ک داشتی اصلاح کنی 

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖
چرا نمیگین ایشون چرا توهین کرده ینی مقصر فقط من بودم؟ اون نباید کوتاه میومد؟

حتما توهین دیده که توهین کرده شما که خواهر و مادرتون براتون مهمتره بزارید بره پی زندگی خودش فردا وارد زندگی شید دعواهای بدتری اتفاق میوفته

چرا نمیگین ایشون چرا توهین کرده ینی مقصر فقط من بودم؟ اون نباید کوتاه میومد؟

به نظرم داستان رو کامل از اول تا آخر بگو تا قضاوت اشتباه نشی 

شاید اونم مقصره

که در هرصورت حق نداشتی بزنی تو دهنش 

شوهر من بعد یک سال زندگی عاشقانه و قربون صدقه و اینا یه بار زد تو دهنم 

حاملم نمیتونم رهاش کنم ولی خداشاهده عین یه سطل آب یخ که ریختن روم ازش سرد شدم هرکاری میکنم احساسم برنمیگرده