2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوتاکس کن  چند سالته؟؟

۳۰...من فک میکردم طبیعیه...کرم دور چشم میزنم هرشب...بوتاکس موقته اثرش لامصب...هزینشو میدونید چقدره الان؟

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
 وای منم همش 25 سالمه

خب مگه طبیعی نیس؟؟ من فک میکردم همه وقتی میخندن خب دور چشمشون چروک میشه.نمیشه ک صاف باشه

منم 

خب مگه طبیعی نیست؟؟ من فک میکردم همه وقتی میخندن خب دور چشمشون چروک میشه.جدیدا رو این موضوع زوم کردم..نمیشه ک بخندی و صورتت صاف بمونن!!

من عاشق همین چروک موقع خندیدن شوهرم شدم🤭😂😂 بنظرم خوشگلتر میشد

اصلا جدا از این بحثش..خب مگه طبیعی نیست...؟ الان شماهم میخندی مگه دور چشمت چروک نمیشه؟!؟ 

واای  من چقدر دوس دارم کنار چشمم چروک شه

مگه نمیشه؟؟؟ چند سالته؟؟ همه ادما موقع خندیدن مگه دور چشمشون چروک نمیشه؟!؟

۳۰...من فک میکردم طبیعیه...کرم دور چشم میزنم هرشب...بوتاکس موقته اثرش لامصب...هزینشو میدونید چقدره ا ...

پارسال دوستم ۹۰۰ داده بود

قیمت ها متفاوته جای خوب بری موندگاریش بیشتره فکر کنم 

منم دارم ولی میترسم برم ۳۶ سالمه ولی همه ی اشناها همه انجام دادن

مگه نمیشه؟؟؟ چند سالته؟؟ همه ادما موقع خندیدن مگه دور چشمشون چروک نمیشه؟!؟

میشه ولی زیاد نه

دلم جرعه ای آرامش میخواهد،چیزی که این روزها همه از من دریغ کرده اند؛چ کنم که این روزها حرف ها از چشم هایم می‌بارد.