2777
2789
عنوان

سلام به همه میشه بیاییم نظر بدین

117 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من یکی از دوستام دو تا خواستگار داره مونده کدوماشون بهتره‌، گفت براش تاپیک بزنم بقیه هم نظر بدن 

دوست من ۲۲ سالشه مثه خودمم معماری میخونه ترم ۷ و تک فرزنده و خودشم میگه خواستگار خاصی هم نداشته تا حالا  

الان دو تا خواستگار داره

۱-یکیشون متولد ۷۴ هست ۷ تا خواهر برادرن لیسانس برق داره توی یه کارخونه سره کاره قرار دادی که حدودا ماهی میشه ۱۴ تومن میگیره  

۲-اون یکی متولد ۷۰ هست دانشگاه تهران و داره کارای پایان نامه دکتراشو می‌کنه و رشته علوم سیاسی  و اونجا هم تدریس می‌کنه و دو‌تا خواهر برادرن 

و این دوستمم گیج شده کدوما رو جدی تر کنه گفته براش تاپیک بزنم نظرات بقیه رو هم بپرسم  

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

اولی فک کنم بهتره

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم دومی بهتره

چون کم جمعیت تر هستن؟ 

دومی آینده دار تره،الان همه جا پر از مهندس ه که دارن قراردادی کار میکنند نه تضمین استخدام هست نه کار ثابت،ولی برای ازدواج مطمینا چیزای مهم تری هم هستش باید همه جوانب رو بررسی کنند

عاشق زندگی با همه اتفاقای خوب و بدش🥰امید،عشق و ایمان اساس زندگی منه
من حس ونظرم دومی ولی نمیشه الان برازندگی کسی دیگه جزخودش تصمیم بگیره‌گلم

بله عزیزم کاملا درست میگی اما خب این دوستم گفت تاپیک بزنم نظرات ببینه

دومی آینده دار تره،الان همه جا پر از مهندس ه که دارن قراردادی کار میکنند نه تضمین استخدام هست نه کار ...

بله عزیزم درست میگید برای ازدواج خیلی چیزای مهم تر هست 

دومی چون تک فرزند بوده با ورود به خانواده پر جمعیت ممکن نتونه خودشو وفق بده و اینکه دومی آینده بهتری داره 

گزینه اول جای پیشرفت کاریش خیلی بعید و در دوردست هست 

بعد اینها هم باید به لحاظ ظاهری و اخلاقی هر دو رو بسنجه ببینه روحیاتش به کدوم یکی نزدیکتر 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦