2777
2789
عنوان

دهمین ماه اقداممم بی نتیجه بود پری اومد🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 35 پست
هیییی خواهر شانس ما باردار شدن سخت شده . منم اقدام کردم گفت مشکلی نداری ولی به عالمه دارو داد. شما ه ...

یکساله فولیک اسید میخورم دیگه🫠

لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا دیگه بچه میخواااام

عزیزم الان بخاطر استرس و شرایط زندگی هامون سخت شده باردار شدن منم دوستام خیلیاشون مشکل دارن حتی با وجود سلامت کامل.استرسو از خودت دور کن و فکر باردار شدنو از ذهنت بیرون کن.همون موقع که دیگه واست دغدغه نبود باردار میشی ایشالا.

تا ی سال طبیعیه .. بدنتونو تقویت کنین مغزیجات میوه گوشت رحمتو گرم کن

دوماه دیگه میشه یکسال🤕با چی گرم کنم؟

از بس استرس داری اینجوری میشی  نگران نباش وقتی سالمین انقدر دکتر نرین

باور کن استرس ندارم بعدم مامانم کچلم کرده هی میگه برو دکتر

هپلی_مپلی خانمی بایستی درمان را دنبال میکردی تا حصول نتیجه.تنها جایی که نبایستی حرف شوهرت را گوش نمی ...

اخه من سالم بودم دارو هورمونی خوب نیس که 

دوماه دیگه میشه یکسال🤕با چی گرم کنم؟

عسل گردو پسته ی ساعت قبل اقدام ب شوهرت قهوه بده ببخشید پوزیشن سجده هم ب راحت تر باردار شدن کمک میکنه تو اون حالت نیم ساعت بمون هرروز هم اقدام نکن از فردای اتمام پریودت ی روز درمیون اقدام کن

کارما💫    https://s6.uupload.ir/files/کف-پذیرایی-لوکس_ce84.jpg.                   https://s6.uupload.ir/files/images_(6)_c58g.jpeg

منم ۲۶ سالمه ولی بنظرم خییییییلی زوده میخام بزارم ۲۸ سالگی ولی از کامنتا ترسیدم همه میگن ۷ ماهه نش ...

بنظرم اگه نمیخوای هم اقدام کن چون طول میکشه

عسل گردو پسته ی ساعت قبل اقدام ب شوهرت قهوه بده ببخشید پوزیشن سجده هم ب راحت تر باردار شدن کمک میکنه ...

ممنون دوستم