2777
2789

من چکاپ قبل بارداری دادم سالم بودم چن ماه بعد شوهرمم آزمایش اسپرم داد خداروشکر اونم سالم بود دوماه تحت نظر یه دکتر دیگه رفتم که برام لتروزول و آمپول ازادسازی نوشتن ولی دیگه نرفتم چون همسرم گفت وقتی سالمی چرا این داروهای هورمنی رو مصرف کنی و الان که چهار پنج ماه بدونه هیچ دارویی اقدام کردیم بازم امروز پریود شدم ماه دهم اقدامم بود این ماه حالا پیش یه دکتر که اصلا معروف نیس برای شنبه وقت گرفتم چون دکتر قبلیم بسیار معروف بود 

من وهمسرم ۲۶سالمونه

لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱

خوشبختم😭😭😭

من ۱۰ماهه اقدامم

دکترم نرفتم تازه ۲۹سالمه😑

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ی سال طبیعیه .. بدنتونو تقویت کنین مغزیجات میوه گوشت رحمتو گرم کن

کارما💫    https://s6.uupload.ir/files/کف-پذیرایی-لوکس_ce84.jpg.                   https://s6.uupload.ir/files/images_(6)_c58g.jpeg

چه جالب منم الان هفت ماهه تو اقدامم نشده نمی‌دونم چرا جدیداً خیلی ها این مشکل رو دارن😑

دقیقا بعد من روز تخمم گزاریمم میدونم همون روزم اقدام دارم دقیقا چهارده روز بعدشم پریود میشم ولی نمی‌دونم چرا نمیشه🫠

منم همسن توام..خوش بحالت ب بچه دار شدن فکر میکنی من بهش فکر میکنم میخوام بالا بیارم.حس میکنم خودم بچ ...

من واقعا دیگه بچه میخواااام

دقیقا بعد من روز تخمم گزاریمم میدونم همون روزم اقدام دارم دقیقا چهارده روز بعدشم پریود میشم ولی نمی‌ ...

منم نمی‌دونم دیگم حوصله ندارم بهش فکر کنم البته من حرص زیاد میخورم میگم شاید مال این باشه اما دیدم آدم استرسی که زود حامله شده🙄نمی‌دونم هرچی خدا بخوادد

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩