2777
2789

چرا من هرکار میکنم نمیتونم یاد بگیرمش😐

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب پس با خودم شدیم ۴نفر

@saray6971  

@سیبزمینی_سرخ_کرده  

@fafa_milom  

حلقه ورزشی از این سنگینا دارین که؟

ان شاالله از ۲۸ شروع میکنیم

هر روز بعد از ناهار  20 دقیقه حلقه میزنیم

و اعلام میکنیم (مثلا یادش بخیر بچگیا✅)

اینجوری انگیزه میگیریم و نمیگیم ولش کن کی حوصله داره😂🥴

کاربرخاموش1399
گلم کلیپ آموزشی ببین.

خیلی دیدم عزیزم،هر کار میکنم نمیشه ک نمیشه☹️

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
خوب پس با خودم شدیم ۴نفر @saray6971     @سیبزمینی_سرخ_کرده     @fafa_mil ...

من ک گفتم بلد نیستم عزیزم

خیلی دیدم عزیزم،هر کار میکنم نمیشه ک نمیشه☹️

از این سنگینا بزنی میشه ،من ازسنگینا میزنم اما از اون سبک ها نمیتونم

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵
از این سنگینا بزنی میشه ،من ازسنگینا میزنم اما از اون سبک ها نمیتونم

اها من از این سبکا دارم تا حالا با سنگین امتحان نکردم