2777
2789
عنوان

خارج رحمی.میشه یه لحظه بیاید

130 بازدید | 11 پست

سلام اگه چیزی راجبش میدونید بگید تو اینترنت خودم که حتی اگه لوله ای که خارج رحمی شده رو ترمیم هم کنند بازم عفونی هست و بدرد نمیخورد این درسته کسی تجربه ای داره بهم بگه توروخدا جواب بدید خیلی تو فشار روحیم و نیازم دارم راجبش بدونم

🤍بذار خوده خدا برات بچینه...خدا خیّر مطلقه...منم مادر میشم❤

من عمل کردم و ساک رو به روش دوشیدن تخلیه کردن واسم و لوله رو واسم نگه داشتن

ولی با این وجود هم باز نشد

البته یکسال و دوماه بعدش عکس رنگی گرفتم دکتری که عکسو گرفت نیگفت اگه تو همون ماههای اولی عکس رنگی میگرفتی ممکن بود باز بشه

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم ۷ سال پیش خارج از رحم شد لولشو از دس نداد ولی دستکاری شد و جنین خارج شد با عمل باز

هیچ عفونتی صورت نگرفت ۲ تا دختر هم بعدش بدنیا آورد بدون هیچ دوا درمونی

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
من عمل کردم و ساک رو به روش دوشیدن تخلیه کردن واسم و لوله رو واسم نگه داشتن ولی با این وجود هم باز ...

من پارگی داشت و ترمیم کردن و تازه ۵ روزه.حالم اصلا خوب نیس چیکار کنم بعدش یعنی باز برم پیش همون دکترم پاپ اسمیر و عکس رنگی و اینا .چن ماه بعد میشه اقدام کرد.من اینم که اینطور شد ماه قبلش عکس رنگی گرفتم و باز بود لولم ولی فکر میکنم از لتروزوله!امکان داره از داروی هورمونی باشه

من عمل کردم و ساک رو به روش دوشیدن تخلیه کردن واسم و لوله رو واسم نگه داشتن ولی با این وجود هم باز ...

ن عزیزم این حرفا نیس خواهرم میگه تف به شانس با لوله دستکاری شده با یه اقدام حامله شد اونم فک میکرد دیگه باردار نمیشه

من پارگی داشت و ترمیم کردن و تازه ۵ روزه.حالم اصلا خوب نیس چیکار کنم بعدش یعنی باز برم پیش همون دکتر ...

بهتره ۲ سال به خودت مهلت بدی البته دکتر گف ۶ ماه بعدش میتونی اقدام کنی

بهتره ۲ سال به خودت مهلت بدی البته دکتر گف ۶ ماه بعدش میتونی اقدام کنی

وای نمیتونم دوسال.دارم دق میکنم.بهم گفتن ۶ ماه.من حتی نمیتونم ۶ ماه

من پارگی داشت و ترمیم کردن و تازه ۵ روزه.حالم اصلا خوب نیس چیکار کنم بعدش یعنی باز برم پیش همون دکتر ...

اصلا نمیدونم علتش چیه

با یه دکتر خوب مشورت کن و کمک بخواه. نظر ما فقط بر اساس تجربه شخصیمونه و هیچ پایه علمی ای نداره.

لوله ی من که دیگه قابر لستفاده نیست

پیش چندتا دکترم رفتم. فایده نداشت.

البته خب میگم من دیر عکس رنگی گرفتم دیگه فایده ای نداشت.

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

بخاطر چی اینجوری شد من ۸ ماه اقدام بودم و هیچ داروی هورمونی نخوردم فقط آوابوست و ویتامین هارو خوردم فقط ماه قبلی که باردار شدم عکس رنگی رفتم که کاملا باز بود و بدون عفونت و ماه بعدش لتروزول خوردم .نمیدونم فکر میکنم دلیلش این بود .چیکار کنم تا سه ماه بعد میشه اقدام کرد

اصلا نمیدونم علتش چیه با یه دکتر خوب مشورت کن و کمک بخواه. نظر ما فقط بر اساس تجربه شخصیمونه و هیچ ...

میخوام نظر کسایی رو بدونم که تجربشو داشتم اگه سه ماه بعداقدام کنم احتمال دوباره تکرار شدنش هست؟خواهشا جواب بدین

ن عزیزم این حرفا نیس خواهرم میگه تف به شانس با لوله دستکاری شده با یه اقدام حامله شد اونم فک میکرد د ...

البته خواهرت به شانس من تف کرده😂