2777
2789

پارسال پونزده سالم بیشتر نبود. بعد به خدا فقط نیتم این بود مدرسه نرم یه روز. چون امتحان بد داده بودم معلمش عصبی بود. از تو کشو خالم سه چهار تا قرص برداشتم از یه نفرم پرسیدم گفت بخوری هیچیت نمیشه فقط اسهال استفراغ. منم خوردم ولی صبح وقتی بیدار شدم بیمارستان بودم کلی دم دستگاه بهم وصل بود 🥴🥴🥴 خداروشکر به خیر گذشت حتی دکترا هم اسمی از خودکشی اینا نیاوردن گفتن تداخل دارویی و مسمومیت بوده. ولی خانوادم به خصوص داداشام اذیتم میکنن میگن تو ضعیفی تو بدبختی تو خودکشی کردی. خیلی ناراحتم که بهانه دادم دستشون هیچوقت یادشون نمیره قطعا. امروز با داداشم دعوا کردم دوباره این حرفو زد گفت حداقل من خودکشی نمیکنم مثل تو خیلی ناراحت شدم کلی گریه کردم🤦🤦🤦 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسته شدم از دستشون. واقعا من خودم خیلی به خاطر اون اتفاقا ناراحتم ولی اینا هی یاد اوری میکنن. بدتر م ...

اهمیت نده اونا شعور ندارن و همیشه موقع دعوا دست میزارن رو نقطه ضعف آدما مخصوصا اگه واکنش نشون بدی میفهمن حساس شدی بدتر تکرار میکنن

بـِـــ آرِزوهـامــ قـــولِ رســـیدن دادمــ😉🌱🤍
یکیشون ۲۵ سالشه اون یکی ۲۰ سالشه

داداشا همینن تو دعوا دست میزارن رو نقطه ضعف قصدیم ندارن اون لحظه فقط میخوان حرصشونو خالی کنن توام اصلا خودتو ناراحت نکن و جدی نگیر چون تو الان تو یه سنی هستی که حساسی