2777
2789

سلام دوستان من ممنونم بابت تک تک همراهیاتون من خودم برداشتم به دختره زنگ زدم برداشت گفتم شما چرا به همسر من زنگ زده بودید گفت من دوست دختر رفیق همسرتونم البته اسم طرف وگفت ولی نمیتونم بگم شناخته شم بعد گفت من اونروز قرارداشتم با دوست پسرم رفتم سر قرارنیومد زنگ زدم برنداشت نگران شدم زنگ زدم به یکی از رفیقای  دوست پسرم که شماره اشو داشتم گفت خبر ندارم ولی یه رفیق داره بیشترپیش همن بیا شماره اونو بدم شاید پیش اون باشه که شماره همسر منو میده به اون دختره و دختره ام زنگ میزنه به همسر منو وسراغ دوست پسرشو میگیره که همسر منم میگه لطف کنین تماس نگیرین دیگه همسر من حساسه واینجوری ومن فهمیدم شوهرم بی گناه بوده ولی به روش نیوزدم که زنگ زدم به دختره چون بعدا میگه ابروموبردی و هنوزم سفت ومحکم میگم بیا جداشیم بدجورترسیده تااون باشه چیزیو ازمن پنهون نکنه

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام دوستان من ممنونم بابت تک تک همراهیاتون من خودم برداشتم به دختره زنگ زدم برداشت گفتم شما چرا به ...

خدارو شکر که به خیر گذشت زیاد کشش نده که خدایی نکرده نتیجه عکس نده   فقط بعد این سعی کن زود قضاوت نکنی و صبر داشته باش شما یه بچه دارید که بع هر دوتون نیاز داره اینقدر ساده از طلاق نگو انشالله کنار هم خوشبخت باشید❤

خدارو شکر که به خیر گذشت زیاد کشش نده که خدایی نکرده نتیجه عکس نده   فقط بعد این سعی کن زود قضا ...

اره من خیلی عجولم اشتباه میکنم 

قربونت عزیزم

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰
سلام دوستان من ممنونم بابت تک تک همراهیاتون من خودم برداشتم به دختره زنگ زدم برداشت گفتم شما چرا به ...

خیلی خوشحال شدم عزیزم همین که شوهرت مقصر نبوده کافیه اره سفت سخت بگیر که تکرار نکنه پنهون کاریش رو انشالله دلتون خوش ودیگه مشکلی پیش نیاد برات 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍