2777
2789

اولی میشه  no im not

دومی هم که مشخصه

خدایا شکرت برای این زندگی، پدر و مادر و همسر خوبی که بهم دادی🥰 مرسی که لیانا کوچولوی ما انقدر مهربون و باهوشه.. خدایا خودت دامن همه منتظر ها رو سبز کن و به همه ی زندگی ها آرامش ببخش🌱♥️ دمت گرم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهشن مطمئن نیستین جواب ندید اینی که گفتید درست نیست برعکسه

عذر میخوام ببخشید اما نیازم نبود انقدر طلبکارانه جواب بدید

از استارتر عذر میخوام

خدایا شکرت برای این زندگی، پدر و مادر و همسر خوبی که بهم دادی🥰 مرسی که لیانا کوچولوی ما انقدر مهربون و باهوشه.. خدایا خودت دامن همه منتظر ها رو سبز کن و به همه ی زندگی ها آرامش ببخش🌱♥️ دمت گرم!

بزار با دلیل بهت بگم ببین اولی داره راجب خودش از یکی دیگه میپرسه مثلا من میگم من میتونم بنویسم؟طرف مقابل میگه بله میتونی پس میشهyes you are ولی دومی داره یکی از تو میپرسه مثلا میگه آیا شما شاغلین میگی نه من شاغل نیستم که این میشه no lm not البته مثالام معنی سوالا نبود واسه درک بهتر گفتم

بزار با دلیل بهت بگم ببین اولی داره راجب خودش از یکی دیگه میپرسه مثلا من میگم من میتونم بنویسم؟طرف م ...

متوحه شدم ممنون . فقط یک حالته ک جواب خودمونو میدیم اونم جلو اینه وقتی از خودمون میپرسیم درسته؟

عیبی نداره مشکلی نیس ممنون

زنده باشید امیدوارم همیشه موفق باشید بازم عذر میخوام بابت اشتباهم