2777
2789
عنوان

چرا من دوست‌داشتنی نیستم؟

186 بازدید | 13 پست

چرا کسی منو دوست نداره وقتی اطرافیان شما رو یهویی ترک می‌کنند یا بارها تجربه طرد شدن از طرف دیگران را داشته باشید یکی از احساساتی که تجربه می‌کنید اینه که احساس می‌کنید دوست‌داشتنی نیستید ممکنه خودتون رو با اطرافیانتون مقایسه کنید و حس کنید که اونا خیلی بیشتر از شما جذابند و خیلی بهتر از شما هستند. حتی گاهی به خاطر این احساس نمی‌تونید با کسی صمیمی بشید یا بهش نزدیک بشید تا مبادا اونم شما رو ترک کنه و دیگه دوستتون نداشته باشه این احساس می‌تونه زندگی و تصمیمات شما رو از جنبه‌های مختلفی تحت‌تأثیر قرار بده

تنها تنهایی است که تنهایت نمیگذارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اتفاق بارها برات تکرار میشه چون شما به این باور رسیدی که دوست داشتنی نیستی و آدما بعد از یه مدت رهات میکنن و واقعا هم همین میشه باید از درون خودت رو خوب کنی خودت رو دوست داشته باشی به خودت عشق بدی انرژی مثبت بدی برو جلو آینه از خودت تعریف بده نکات مثبتت رو ببین و بنویس و خداروشکر کن بخاطر داشتنشون.کم کم میبینی که رفتار آدمها باهات عوض شده و اوناهم زیبایی ها و نکات مثبتت رو میبینن پس از این به بعد اصلا به این فکر نکن که کسی منو دوست نداره هر زمانی این افکار اومد تو سرت سریع توجهتو بزار رو ی چیز دیگه اولش سخته ولی با تمرین و زمان درست میشه

[میشه برای حاجتم صلوات بفرستید؟🥺]
ما که خودمون دوست نداریم چطور می خوایم بقیه مارو دوست داشته باشن؟ 

من برعکس خودمو دوست دارم،ولی بارها و بارها بهم مستقیم و غیر مستقیم فهموندن که دوستمون ندارن حتی از جانب نزدیکان

من برعکس خودمو دوست دارم،ولی بارها و بارها بهم مستقیم و غیر مستقیم فهموندن که دوستمون ندارن حتی از ج ...

نظر اونها اصلا مهم نیست 

بعدشم مگه خود ما همه رو دوست داریم، که الان همه مارو دوست داشته باشن؟! 

نظر اونها اصلا مهم نیست    بعدشم مگه خود ما همه رو دوست داریم، که الان همه مارو دوست داش ...

من اگه دوست نداشته باشم کسی به روش نمیارم یا بهش نمیگم

اعتماد بنفس را هیچ وقت از دست نده وهر روز به خودت بگو اگر چند نفری از من سرتر هستند  من هم از چندین نفر سر ترم وسرتری وبرتری به مال ومنال وزیبایی نیست به ذات وجودی وانسانی هر شخص هست