2777
2789
عنوان

ویروس جدید

1506 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها من از دوشنبه درگیر بیماری ام 

اولش با بدن درد و بیحالی و ضعف شروع شد سه شنبه خوب شدم تا شب که دوباره تب و لرز شدید گرفتم با حالت تهوع و سردرد که رفتم دکتر گفت چیز خاصی نیس سرماخوردی و قرص سرماخوردگی و سرم داد! دیروزم هیچی نتونستم بخورم معدم پره پرررر، امروزم گلاب ب روتون اسهال شدیییید دارم و همچنان معدم پره، این ویروس جدیده؟ سرماخوردگیه واقعا؟ چرا خوب نمیشم😭معدم سرویسم کرده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این ویروسها چرا تموم نمیشن من ماه پیش زیر سرم بودم بازم این ماهم همینطور از بس بچه ها از مدرسه ومهد ویروس های عجیب و غریب میارن بچمم مریضه تمامه بدنم درد میکنه و تب دارم نمیتونم پاشم غذا بپزم  بچمم تب داره

پسر منم گرفته تب شدید داره و عفونت گوش گلو  یک هفته شده هنوز دارم الان پاشویه میکنم تبش بیاد پ ...

خیلی بده😭حالا من دیگه تب ندارم ولی این معدم بیچارم کرده قشنگ انگار گاو خوردم درصورتی که دو روزه هیییچی نخوردم

این ویروسها چرا تموم نمیشن من ماه پیش زیر سرم بودم بازم این ماهم همینطور از بس بچه ها از مدرسه ومهد ...

خیلی باید مواظب بود من مرتب ماسک میزنم ولی انگار تاثیری نداشت😔

منم سه شنبه گلو درد شدید گرفتم بعد ابریزش بعد بدن دردو تبو لرز  ینی پدرم دراومد . بقیه بهم میگفتن چقدر ضعیفی زود خودتو میبازی😐😑 ولی از درد شدید نمیتونستم راه برم . الانم انقدر که قرص خوردم رو هم بهتر شدم فقط گلو دردو ابریزش دارم

امضامو دیدی برای حاجتم دعا کن❤

آنفولانزا ست ویروس جدید نیست پسر منم ده روزه گرفته تبش تازه امروز قطع شد هنوز سرفه داره گوششم عفونت کرده دو روز از پا درد نمیتونست راه بره دیروز دوباره بردم دکتر آموکسی کلاو بهش داد برای عفونت گوشش

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی