2777
2789
عنوان

دیشب خونه دختر عموم بودم شوهرش زدش

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 45 پست
اولش اروم گفت ک بریم بیرون شوهره کم کم صداش رفت بالا اینم همینجوری جواب میداد دیگ اینم یهو عصبی شد ش ...

باید کنترل می‌کرد خودشو شوهر منم همینطوره مخصوصا جلو کسی اصلا نمیتونم باهاش برخورد کنم فقط تو خونه مثل موش میشه

وای ای  کاش    دختر عموت وقتی اخلاق شوهرشو می دونست     غذا از بیرون‌نمی حو ...

همین ک جلو مهمون کاری کنی چ قیافتو بریزی ب هم چ کتک کاری اوج بیشعوریه ب نظرم میتونست بزاره وقتی من رفتم اصن دختر عمومو بکشه ولی جلو من نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا از قبل با شوهرش هماهنگ نکردن بود .شما برا شام رفته بودی .بالاخره برای غذای مهمان باید با همسرش ه ...

من نمیدونم این چرا هماهنگ نکرده ولی هر چیم میشد اون نباید جلو من اینکارو میکرد

گفتم با رفتار مرد موافقم ؟؟؟!!!!!! گفتم کار خانم هم درست نبود شاید شوهرش پول نداشت شاید اعصابش از جا ...

مردی که آدم باشه جلو مهمان همچین بی احترامی نمیکنه هرچند حق باهاش باشه  نهایت یه بحث فقط بشه 

راننده تریلی سالم پیدا نمیشه حتما اعتیاد داره خمار بوده میخواسته. مصرف کنه تو اونجا بودی اعصابش خرد ...

ب قیافش نمیخوره معتاد باشه اصن انقد خوبه ک من هیچ جوره باورم نمیشد ک اون اینکارو کرده هنوزم هنگم

از اون دید هم به قضیه نگاه کنید مرد خسته و کوفته اومده خونه خانم از صبح تو خونه شام درست نکرده و بی ...

خب اون همیشه سرکار و خستس این دلیل میشه ک این همیشه غداش ب راه باشه و هیچ تفریحی نکنن؟

چرا برای همه چیز دلیل میارید مردی که وحشی نباشه عصبی میشه داد میزنه نه زنشو بزنه مگه ما هرشب شاممون ...

اره انگار چون اون داره کار میکنه این دیگ نباید واسه تفریحم ک شده ی شامو بره بیرون یا اگرم باشه دلیل نمیشه بزنتش

همین ک جلو مهمون کاری کنی چ قیافتو بریزی ب هم چ کتک کاری اوج بیشعوریه ب نظرم میتونست بزاره وقتی من ر ...

دقیقا اره  خیلی بده

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
ما کل فامیلمون ماشین ینگین دارن حتما هیچکس برا شام بیرون نمیره

ما می‌رفتیم بیرون اما نه وقتی شوهرم خسته میومد خونه نه وقتی از قبل باهاش هماهنگ نکرده بودیم  

بعضی وقتا میگفتم شام نپختم سر راهت بگیر بیار نه اینکه بیا منو ببر بیرون و بحث کنیم