2777
2789
عنوان

دیشب خونه دختر عموم بودم شوهرش زدش

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 45 پست
اولادختراعموت بایدپیامکی یاباتماس هماهنگ میکردن درموردبیرون غذاخوردن بعدشمامهمان بودیدیه احترام شماب ...

ما با هم حرف زدیم گفت الان ک شوهرم اومد میریم بیرون از اون ورم میریم دور دور بعدشم منو میرسونن خونمون اصن قرار نبود من اونجا وایسم دختر عموم اصرار کرد من چ میدونستم اینجوری میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار شوهرش چیه؟ چرا انقد بی فرهنگه؟ چرا زن ضعیف رو میزنه گناه داره دختر شوهر کرده به امید یه زندگی به ...

از اون دید هم به قضیه نگاه کنید مرد خسته و کوفته اومده خونه خانم از صبح تو خونه شام درست نکرده و بی هماهنگی میپره جلوش میگه بریم بیرون غذا بخوریم 

وای ای  کاش    دختر عموت وقتی اخلاق شوهرشو می دونست     غذا از بیرون‌نمی حواست شوهر  منم‌همین جوری بود خدا نمی کرد مهمونی می اومد ک  دوست نداشت   اعصاب واسم نمی ذاشت  وقتی بادم‌میاد اعصابم‌بهم میریزه حالا جاو مهمون‌منو‌نمیزد ولی  کاری‌می کرد ک‌از زدن بدتر می کرد🤕🤕🤕🤕🤕

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
از اون دید هم به قضیه نگاه کنید مرد خسته و کوفته اومده خونه خانم از صبح تو خونه شام درست نکرده و بی ...

اره اینم هست.  نباید همچین‌کاری  میکرد‌موافقم

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
کار شوهرش چیه؟ چرا انقد بی فرهنگه؟ چرا زن ضعیف رو میزنه گناه داره دختر شوهر کرده به امید یه زندگی به ...

کار شوهرش ماشین سنگین داره بار میبره 

من نمیدونم زندگیش چطوره ولی اصلا تصور نمیکردم اینجوری باشه شایدم بار اوله این اتفاق پیوفته نمیدونم

از اون دید هم به قضیه نگاه کنید مرد خسته و کوفته اومده خونه خانم از صبح تو خونه شام درست نکرده و بی ...

چرا برای همه چیز دلیل میارید مردی که وحشی نباشه عصبی میشه داد میزنه نه زنشو بزنه مگه ما هرشب شاممون آماده س شوهرمون حق داره بزنه عجبا

ما با هم حرف زدیم گفت الان ک شوهرم اومد میریم بیرون از اون ورم میریم دور دور بعدشم منو میرسونن خونمو ...

خوب شمابی تقصیرید دخترعموت بایدهماهنگ میکرد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خودمم حس کردم ولی ما کلا رابطمون با هم خیلی خوبه چرا باید اینکارو میکرد اونم جلو من

چرا از قبل با شوهرش هماهنگ نکردن بود .شما برا شام رفته بودی .بالاخره برای غذای مهمان باید با همسرش هماهنگ میکرد

یعنی دختره هیچی دعوا نکرد آروم حرف زد بعد شوهرش زدش؟

اولش اروم گفت ک بریم بیرون شوهره کم کم صداش رفت بالا اینم همینجوری جواب میداد دیگ اینم یهو عصبی شد شروع کرد داد زدن اونم زدش

کار شوهرش ماشین سنگین داره بار میبره  من نمیدونم زندگیش چطوره ولی اصلا تصور نمیکردم اینجوری با ...

راننده تریلی سالم پیدا نمیشه حتما اعتیاد داره خمار بوده میخواسته. مصرف کنه تو اونجا بودی اعصابش خرد شده

چرا برای همه چیز دلیل میارید مردی که وحشی نباشه عصبی میشه داد میزنه نه زنشو بزنه مگه ما هرشب شاممون ...

گفتم با رفتار مرد موافقم ؟؟؟!!!!!! گفتم کار خانم هم درست نبود شاید شوهرش پول نداشت شاید اعصابش از جایی خورد بود از قبل هماهنگ میکرد نه جلو مهمان که بهش بی احترامی بشه