2777
2789
عنوان

دیشب خونه دختر عموم بودم شوهرش زدش

759 بازدید | 45 پست

شوهرش خونه نبود وقتی اومد گفت چرا غذا اماده نیست دختر عمومم گفت منتظر بودم بیای بریم بیرون غذا بخوریم یهو عصبی شد ک من خسته و کوفته برم بیرون دیگ بحثشون بالا گرفت شوهرش شروع کرد کتک زدن 

واقعا اعصابم داغونه چرا جلو من اینکارارو کرد میتونست بزاره وقتی من رفتم

این عتیقه هارو از کجا پیدا میکنن؟ 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیچاره دختر عموت چقدر خجالت کشیده.حالا کاش بحث نمیکرد با شوهرش جلوی شما که اون دیوونه نزنش

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

شاید از بودن تو اونجا ناراحت بوده اینجوری نشون داده

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

اولادختراعموت بایدپیامکی یاباتماس هماهنگ میکردن درموردبیرون غذاخوردن بعدشمامهمان بودیدیه احترام شمابه چیزی درست میکردن رفتارهمسرشونم فوق العاده زشت وبدورازادب بوده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیچاره دختر عموت چقدر خجالت کشیده.حالا کاش بحث نمیکرد با شوهرش جلوی شما که اون دیوونه نزنش

اره منم جداشون کردم بعدش ی لیوان اب دادم بهش و بدون خدافظی زدم بیرون ک بیشتر جلوم خجالت نکشه

تصور کن من اونجا میخاستم جداش کنم ک نزارم بزنه حالم بهم خورد

وااای عمق فاجعه 

سلام عزیزانم من آیماهم دانشجوی رشته مامایی تهران ... به نویسندگی و زیبایی  علاقه مندم و عاشق بچه هام