2777
2789
عنوان

کسی رژیم سوئدی یا کانادایی گرفته؟

519 بازدید | 10 پست

چندتا سوال داشتم اگه کسی گرفته و نتیجه داده لطفا بگه ممنون

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
من سال ۹۸ گرفتم خیلی بد بود بعد از قطعش وزن خیلی بدتر برمیگرده و ولع خوردن رو خیلی بالا میبره 

آخه خیلیا هم راضی بودن

راستش من ۳۰ کیلو با کالری شماری و ورزش کم کردم ولی الان دو هفته هست دیگه کم نمیشه فقط ۶ کیلو به هدفم مونده و از شانسم استپ کردم واسه همین می‌خوام اینو امتحان کنم. شما کانادایی رو گرفتین یا سوئدی؟

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سال ۹۸ گرفتم خیلی بد بود بعد از قطعش وزن خیلی بدتر برمیگرده و ولع خوردن رو خیلی بالا میبره 

عین رژیم رو رعایت میکردین؟

من چندتا سوال داشتم مثلا میشه به جای بیفتک از سینه مرغ استفاده کرد؟ یا اون اندازه ای که نوشته برای مواد خامه یا پخته؟

آخه خیلیا هم راضی بودن راستش من ۳۰ کیلو با کالری شماری و ورزش کم کردم ولی الان دو هفته هست دیگه کم ...

یه هفته نرمال و کمی بیشتر از کالری مجازت بخور...

بعد دوباره کالریتو بیار پایین

ورزشت رو بیشتر و سخت تر کن

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

عین رژیم رو رعایت میکردین؟ من چندتا سوال داشتم مثلا میشه به جای بیفتک از سینه مرغ استفاده کرد؟ یا ا ...

بله مو به مو رعایت کردم

عزیزم این رژیم اینجوریه که اصلا نباید چیزی رو جایگزین چیز دیگه کنی و یادمه اصولش این‌بود که حتی اگر یه آب نبات بخوری یا یذره تخلف کنی باید دوباره از اول بگیری رژیم رو 

عجیبه چون تو قرآن اومده اینکه با کنیزت میتونی رابطه داشته باشی چون مالکشی

عزیزم اون تاپیک تعطیل شد گفتم اینجا بگم  عزیزم اون زمان کنیزا صیغه صاحبشون میشدن.  وگرنه صِرف بر مالک بودن دلیل حلال بودنش نیست.و اینکه الانم بین مردان و زنان عرب چند زنی رایجه و مرداشون علنا به مردای ایرانی میگن زن ذلیل.چون یک زن اختیار میکنن.گرچه مردای ایرانی مثل اونا ساده نیستن عقد کنن آب زیرکاهن و چندتا چندتا زیر سر دارن فقط ظاهری یکیه😏😏

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
عزیزم اون تاپیک تعطیل شد گفتم اینجا بگم  عزیزم اون زمان کنیزا صیغه صاحبشون میشدن.  وگرنه ص ...

مرسی عزیزم از جوابت 

امان از دست این مردا حداقل عربا چندتا زنم داشته باشن انقد بهشون میرسن و طلا و نوکر و کنیز در اختیارشون میزارن به چشم نمیاد ولی اینجا خودت باید همه کاری بکنی و بدبختی بکشی آخرشم خیانت ببینی!

من دو سری رژیم کانادایی و گرفتم

یه بار پارسال یه بارم امسال 

با هر دو تا هم خوب وزن کم کردم و مشکلی نداشتم

اینایی که می گن وزن برمی گرده خب معلومه فردای رژیم یهو بشینی پلو خورش بخوری اضافه می کنی! بعد از رژیم برای تثبیت شدن وزن باید کم خوری کرد و مواد غذایی که در رژیم وجود نداشته رو کم کم وارد برنامه غذایی کرد تا بدن عادت کنه.

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

مرسی عزیزم از جوابت  امان از دست این مردا حداقل عربا چندتا زنم داشته باشن انقد بهشون میرسن و ط ...

آفرین واقعا اونجا به نظر من خیلی خوبه همه دخترا میدونن ازدواج کنن هوو دارن یا هوو میشن و زن انقدر تحت فشار روحی و روانی نیست.ایران مردی که هوو میگیره دید مردم به زن عوض میشه خودش چقدر میشکنه خدایا زشت بودم کم گذاشتم هرچیم فکرمیکنه بدتر به مرز سکته میرسه.متاسفانه خیلی جامعه خراب شده.یاد مردای باغیرت قدیم بخیر الانیا تنوع طلب شدن میبینی طرف زنش انقدر خوشگل و با سلیقه است رفته خیلی عذرمیخوام با یه عنتری ریخته روهم😅😅

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم