2777
2789
عنوان

ناهار چی بپزونم😬

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 81 پست
گلم هر سوال داری بپرس ...فعلا تثبیتم

ممنون من تو ۴۰ روز نزدیک ۶ کیلو کم کردم الان ۷۴ هستم و میخوام اینجور بمونم حالا اگه هم شاید ۲ کیلو دیگه بیامم پایین ولی برا تثبیت وزن چه بکنم تا بیشتر نخورم معدم خیلی ضعف میکنه تو رژیم خیلی بهترم تا تو تثبیت کالری شماری کنم یا ...  معدم جمع نشده 🥺

کاربر چندسال قبلم به تاریخ عضویتم گیر ندین

[QUOTE=317665604]😂مطببب کجا بود باو   پاشو خودت یچیز سرهم کن درس کن🥰😂[/QU😂😂خستمع

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=317665604]😂مطببب کجا بود باو   پاشو خودت یچیز سرهم کن درس کن🥰😂[/QU😂😂خستمع

🤤سیب زمینی بهترین گزینس

😐من شوهرم اصلا نمیخوره وگرنه هروز درس میکردم 

❤🌱 زندگیِ زیبای مَن ؛ ۶ اردیبهشت🌙  یک عدد پزشك
ممنون من تو ۴۰ روز نزدیک ۶ کیلو کم کردم الان ۷۴ هستم و میخوام اینجور بمونم حالا اگه هم شاید ۲ کیلو د ...

من کالری شماری میکنم ولی یدفعه میبینی از کالری مورد نیاز میزنه بالا ولی کلا قند وشکر برا همیشه حذف کردم وعده های غذایی هم سعی میکنم کلا بدون روغن باشه حالا شاید مجبور بشم که غذای چرب بخورم

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود  
🤤سیب زمینی بهترین گزینس 😐من شوهرم اصلا نمیخوره وگرنه هروز درس میکردم 

اتفاقا من شوهرم دوست داره اونم تنوری بدون روغن مرررسی عالی بود پیشنهاد👌۰

من کالری شماری میکنم ولی یدفعه میبینی از کالری مورد نیاز میزنه بالا ولی کلا قند وشکر برا همیشه حذف ک ...

منم کالری شمار کرفس دارم  گاهی میخورم شیرینی  جات ولی غذاهای چرب رو گذاشتم کنار فقط میخوام بدونم برا تثبیت همون وزن رو ضربدر ۳۰ بکنم ؟ واینکه شما اینهمه کم کردین معدتون جمع نشده یا اشتهاتون کم نشده چون من خودم یع بار دیگه ۱۲ کیلو کم کردم تو ۵ ماه معدم جمع شد ولی اینبار چون زود کم کردم جمع نشده مثل روز اولم مگه هعی رژیم باشم 

منم کالری شمار کرفس دارم  گاهی میخورم شیرینی  جات ولی غذاهای چرب رو گذاشتم کنار فقط میخوام ...

ارره فرمول درسته...نه منم معدم جمع نشده متاسفانه چون بیشتر کاهش وزنم با حذف قند مصنوعی و روغن بود مثلا من برنج کنه با مرغ دودی یا آب پز یه دل سیر میخوردم😂

ممنون عزیزم منم  الان چند کیلواین شما ؟

من شدم ۷۰ ولی تو ثبیت ب ۷۲ رسیدم

عه یعنی تو تثبیت وزن میره بالا ؟ 

ارره عزیزم در حد۲ کیلو البته اگر کنترل کنی کنترل نکنی بیشتر هم می ره با سرعت برق لعنتی

ارره عزیزم در حد۲ کیلو البته اگر کنترل کنی کنترل نکنی بیشتر هم می ره با سرعت برق لعنتی

وعییی پس من باید یه ۲ دیگه کم کنم تا لااقل اگه یکم بره بالا بشه ۷۴ ،بعد شما شد ۷۲ رزیم گرفتین ببخشید عزیزم خیلی میپرسم بزرگترین دغدغه ام شدهلاعری و تثبیت