2777
2789
عنوان

تهرانی های عزیز لطفا چنتا از مرکز خریداتونو بهم معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 42 پست
گلم بازار تهران اینا چطورن؟؟دسترسی اسون؟

بد نیست عزیزم ولی معمولا خیلی شلوغه و ممکنه اذیت بشی. من خودم بازار خرید نمی‌کنم ولی بخوای بری، ماشینتون رو ایستگاه مترو بذارین و از قطار استفاده کنین، بهتره بنظرم ولی بازم مشورت کن عزیزم

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از اطرافیان گفت امامزاده حسن...بنظرتون چطوره؟

بد نیست فقط بنظرم باید بگردی تا جنس خوب پیدا کنی 

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
امامزاده حسن نسبت به تیراژه و مگامال و کوروش خیلی قیمتا پایین تره، همه چی هم هست، اول برو امامزاده ح ...

ممنون گلم...بعد قیمت ها پایینتر هست کاراهم قشنگ هست؟؟یا کلا سبکشون فرق داره باهم؟

بعد از اونجا ب  تیراژه نزدیکه؟؟دسترسی اسونه؟

جنساش خزه یکم؟

خز نیست همه جوره پیدا میشه، حدس میزنم برای اسی قیمت هم مدنظر هست اونجا خب راحتتر میتونه خرید کنه، وگرنه من خودم کوروش و ترجیح میدم

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
ممنون گلم...بعد قیمت ها پایینتر هست کاراهم قشنگ هست؟؟یا کلا سبکشون فرق داره باهم؟ بعد از اونجا ب &n ...

باید بگردی، اونجا پاساژ عقیق خوبه نسبتا ، از. تیراژه دوره، 

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
باید بگردی، اونجا پاساژ عقیق خوبه نسبتا ، از. تیراژه دوره، 

گلم ببخش من هی سوال میپرسم...واقعا ازت ممنونم بابت راهنماییت...

نظرتون راجب هفت تیر و پانزده خرداد اینا چیه؟؟تو نت دیدم

گلم چطوره امام زاده حسن؟؟؟اون پاساژا تو چ رنج قیمتی هستن؟

امام زاده حسن خوبه خواهرم سخت پسنده اونحا خرید میکنه 

من اون پاساژها خرید نکردم ولی دیدم کسی که قیمت‌ها براش مهم نیست میرن اونجا معمولا گرونه