2777
2789
عنوان

تهرانی های عزیز لطفا چنتا از مرکز خریداتونو بهم معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 42 پست
واقعا نمیدونم چرا وقتی راجب چیزی اطلاعات نداریم باید اطلاعات اشتباه  بدیم تیراژه قیمت‌ها بالاست ...

عزیزم شما هم اگر تهرانی لطفا راهنماییم کن...چون من سفرم یک روزست و شوهرمم خیلی اهل چرخیدن و گشتن نیست...باید کل خریدامو تو یکروز انجام بدم...وگرنه از دسم میره

گلم ببخش من هی سوال میپرسم...واقعا ازت ممنونم بابت راهنماییت... نظرتون راجب هفت تیر و پانزده خرداد ...

خواهش میکنم عزیزم، هفت تیر بیشتر مانتو پالتو هست، باز قیمتا نسبت به مامزاده حسن بیشتره ولی خوب تنوع خیلی زیاده، پانزده خرداد خیلی شلوغه، باید با کسی که بلده بری خرید ، سمت پانزده خرداد نرو فقط سردرگم میشی

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کوروش کجاست؟ب امامزاده حسن نزدیکه؟نسبت ب تیراژه چطوره؟

نزدیک نیست عزیزم، اما پاساژ بزرگی هست خوبه تنوعش،باز نسبت به تیراژه قیمت کوروش بهتره، تیراژه و مگا مال خیلی گرونن

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....