2777
2789

خواهش میکنم گزارش نزنید واقعا به نظراتتون احتیاج دارم تا یه راهی نشونم بدین

تقریبا دوسال بعد ازدواج یعنی عروسی موفق به برقراری رابطه کامل با همسرم شدم و چون خیلی خیلی ببهشید از اسپری بی حسی استفاده کردم هیک کددم حس خاصی نداشتم فقط فرداش شکمم درد میکرد کمی از اون روز ۱۲ روز میگزره و ما رابطه دیگه ای نداشتیم و ۳یا ۲ روز از موعد پریودم گزشته اصلا فکرشم نمیکردم که حامله بشم نصف شبی به سرم زد و تست بارداری با وایتکس  انجام دادم و کف کرد و حدود یک شاعت و نیم کفش موند و نخوابید بعدش گریه های من .....

و اون حس پوچی که نمیدونم چیکار کنم  یعنس از من بد بخت ترم هست ؟ از من بد شاتس ترم هست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا نمیخوایش؟  البته من این تست ها رو قبول ندارم  میگن بر حسب اینک چی میخوری کف میکن ...

نمیخوام چون هنوز آماده نیستم و خیلی میترسم و هنوز کلی هدف دارم که باید بهش برسم

ترس از رابطه داشتم نمیتونستم بعد کلی بدبختی و تمرین موفق شدم که اینم اینجوری شد واژینیسموس داشتم در واقع

نمیخوام چون هنوز آماده نیستم و خیلی میترسم و هنوز کلی هدف دارم که باید بهش برسم ترس از رابطه داشتم ...

خب سقط کن وقتی شرایطشو نداری اگه باردارم باشی میخای بچه بیاری اذیت بشه؟

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
خب سقط کن وقتی شرایطشو نداری اگه باردارم باشی میخای بچه بیاری اذیت بشه؟

از بعدش میترسم از عذاب وجدانش و به نظرم گناه بزرگیه 

انگار یه گره جلومه میتونم بازش کنم وای دست و پام بستس 

همون قدد نا امیدم من الان و کسی نمیتونه کمکم کنه

از بعدش میترسم از عذاب وجدانش و به نظرم گناه بزرگیه  انگار یه گره جلومه میتونم بازش کنم وای دس ...

عزیزم نکران نباش منم الان نث تو استرس دارم و فردامیخام بیبی بزنم

نمیخوام تشکیقت کنم به سقط به هرجال هرکی عقیده ای داره ولی اگر دیدی شرایطت جوریه ک محیط خوبی بران اون بچه فراهم نیست بنظرم بدنیا نیاوردنش بهتره که پس فردا اذیت بشه

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت