2821
2789
عنوان

این پسر چجور ادمیه؟

829 بازدید | 58 پست

پسری که در ظاهر خیلی آروم و مودب هست ولی توی پیجش کلی پیج بد فالو کرده😐

لطفا دعام کنید آزمونم رو خوب بدم و به هدفم برسم😍سوال کنکوری در زمینه درس خوندن داشتید،بپرسید🌹هم تجربه قبولی پیراپزشکی ها رو دارم و هم رشته تاپ...خوشحال میشم کمک تون کنم🤍دوستان عزیز اینکه رشته کی از کی بهتره به ما ربطی نداره و به هرحال از حدود رتبه های قبولی رشته ها خبر داریم و وقتی چیزی رو کلا قبول نمیشدین دیگه تخریبش نکنید حالا هر رشته ای که باشه😅جامعه درنهایت به همه شغل ها نیاز داره و اینجا هم فضای مدرسه نیست😉

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مارمولک

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
طرفش اصلاااااا نرو

یکطرفه دوستش دارم ،واقعا دیوونه شدم 

لطفا دعام کنید آزمونم رو خوب بدم و به هدفم برسم😍سوال کنکوری در زمینه درس خوندن داشتید،بپرسید🌹هم تجربه قبولی پیراپزشکی ها رو دارم و هم رشته تاپ...خوشحال میشم کمک تون کنم🤍دوستان عزیز اینکه رشته کی از کی بهتره به ما ربطی نداره و به هرحال از حدود رتبه های قبولی رشته ها خبر داریم و وقتی چیزی رو کلا قبول نمیشدین دیگه تخریبش نکنید حالا هر رشته ای که باشه😅جامعه درنهایت به همه شغل ها نیاز داره و اینجا هم فضای مدرسه نیست😉

😂😂😂😂😂

اخه ویژگیاشو خوندم یهو ی مارمولک اومد تو ذهنم🤣🤣

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
همه پسرا دل دارن عزیزم🤣

اخه روبرواینقدر آروم و رسمیه همش سرش پایینه و خیرسرش تحصیل کرده هست پیجشو دیدم همینجور موندم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز