بنظرتون حق با منه یانه مادربزرگم کلی سختی کشید تو بدترین شرایط و تنهایی تو غربت فوت کرد یک هفته هم نشده مادرشوهرمم سرما خورده ازم انتظار داره دارم بهش سر بزنم شوهرم کلی غر میزنی سرم بااینکه سوپ و آبمیوه اینا کشیدیم دادیم غذا دادم باز الان کلی سرم غر زد همش شوهرمو پرمیکنه غیر مستقیم بنظرتون تو این شرایط سخت من انتظارش بجاست؟؟؟؟دارو دق میکنم درضمن شوهرم هیچ محبتی بمادرم اینا نمیکنه رسمی و جدیه مادرشوهرمم میتونست ماسک بزنه بیاد اما نیومد
لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞
من تو فوت مادربزرگ پدربزرگم از جون و دل تو مراسم بودم دعا میخوندم اما کارای زندگیمم میکردم ا ...
اره توقع داره همش میگه تو وظیفه اته بازم من غذا پختم دادم پسرم برد میگه خودش چرا نیومده
لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همون روزش سرماخورد اما میتونست ماسک بزنه بیاد ولی بازمن درک کردم
حق داشتی ک بیاد میومد خودشون نشون میداد برمیگشت حالا ک نیومده اعصاب خودتو خراب نکن بی خیال میگذره&n ...
اخه انتظارات زیادی داره این منو میسوزونه
آهان پس سنش زیاده . کاش همسرت گاهی وقتا براش از بیرون غذا میگرفت
نه ازم انتظار داره که روزی سه بار برم خودم غذا ببرم منم دادم امروز پسرم برد میگه خودت چرا نرفتی بااینکه خودش مراسم مادربزرگم عین خیالش نبود بخدا و مامان منم مریض شده زنگ نمیزنه حالشو بپرسه میگه من وظیفه ندارم
سلام تسلیت میگم سخته درکتون میکنم سکوت کن مهم نیست تماس بگیر بهش بگو حالت خوب نیست شاید ساکت ...
ممنون خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه بنظرت خوبه اینجور مواقع این انتظارات و داشت مامان خودمم حالش خوب نیست
خدا مشکلت رو حل کنه شوهر من اینطوریه که به خانواده خودش هم زیاد توجه نمیکنه میگه هر کیی از پس مشکلا ...
خوشبحالت شوهرمن بااینکه خودش هیچ کاری نکرده اما انتظارات زیادی داره بااینکه منم انجام میدم ولی تمومی ندارم