2777
2789
عنوان

فکر میکنم خیلی بی عرضه ام 😞

268 بازدید | 16 پست

الان دوساله که لیسانسمو گرفتم اما کار برام پیدا نشد چون یا خودم کلم باد داشت قبول نکردم یا اینکه منو رد کردن 

الان یه پیشنهاد کار بهم دادن تو یه جای دولتی و خوب 

اونی که منو معرفیکرده همش بهم میگفت لطفا منو سربلند کن وگرنه ابروم میره که ادم ضعیفی بهشون معرفی کردم 

الان اعتماد به نفسم صفره و فک میکنم گند میزنم تو هرکاری که شروع کنم 

دارم دیوونه میشم 😞 

نه عزیزم. خب به هرحال هر جایی که بخواین مشغول به کار بشین براتون یه دوره کارآموزی میذارن.

این کاراموزی نداره مرتبط با رشتم هست ولی ترس و استرس دارم فکر میکنم بی عرضه ام آبروم حتما میره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتوباورکن  فک نکن کسانی که اونجان خیلی بلدن واستادن...نه  تازه شایدتوچیزهایی بلدباشی ک ...

اتفاقا یبار رفتم یجا واسه کار طرف بلد نبود با اکسل کار کنه ولی مدیر اونجا بود ولی چون یه اشتباه خیلی کوچیک ازم سر زد همون روز اول منو ردم کرد.. همینا باعث شده اعتماد بنفس نداشته باشم نمیدونم چیکار کنم 

اتفاقا یبار رفتم یجا واسه کار طرف بلد نبود با اکسل کار کنه ولی مدیر اونجا بود ولی چون یه اشتباه خیلی ...

چون احساس خودت رونسبت به خودت متوجه میشن 

پررو وبااعتمادبنفس وبا آرامش کارکن ببین که چطور میپذیرنت 

لطفا برام دعاکن توی بدمخمصه ای گیرکردم بگوخدایا کمکش کن🙏😔

میشه یه صلوات برام بفرستی🙏🌹

چون احساس خودت رونسبت به خودت متوجه میشن  پررو وبااعتمادبنفس وبا آرامش کارکن ببین که چطور م ...

اره این تو رفتارمم تاثیر گزاشته 

برات دعا میکنم انشالله که مشکلت حل بشه 

اره این تو رفتارمم تاثیر گزاشته  برات دعا میکنم انشالله که مشکلت حل بشه

ممنون 

آره چون به کارت شک داری ومیترسی طردت کنن اونها متوجه میشن 

اصلا نترس بگو خدایاتوکل بخودت ...

وبعدش باخودت بگوبه درک هرچی شد رزق منوکه اینا تعیین نمیکنن 

اینجورریلکس میشی 

موفق باشی

میشه یه صلوات برام بفرستی🙏🌹