2777
2789

حس میکنم اون لحظه ای باید بیشتر وسایلمو جمع کنم که ببرم خونمون یا روز عروسی که باید از خونه پدرم  خداحافظی کنم خیلی گریم بگیره 🥲چون خیلی وابسته مادرم هستم 

متاهلا این حس طبیعیه؟بعد چند وقت عادی میشه؟

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

منم عروسیم نزدیکه اسی

از الن دارم وسایلامو جمع میکنم😁من وابستگیم زیاد نیس ولی خب سخته ی کوچولو

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوتا کوچه اون ورتر ناراحتی نداره

خب هیجوقت ادم  زندگیش مثل الان نمیشه که

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
منم عروسیم نزدیکه اسی  از الن دارم وسایلامو جمع میکنم😁من وابستگیم زیاد نیس ولی خب سخته ی کوچو ...

من خیلی بغضم میگیره

هر جی نزدیک تر میشیم حسم بیشتر میشه

منم عقدم از الان به فکر جدا شدن از خانوادم هستم ولی میگن بعد از ی مدت طبیعی میشه چون خونه و زندگی خو ...

حالا بدبختی روز عروسی واقعا نمیدونم چطور میخوام جلوی گریمو بگیرم

من خیلی بغضم میگیره هر جی نزدیک تر میشیم حسم بیشتر میشه

به خوبیاش فکر کن میری سرخونه زندگی خودت دگ راحتی 

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

من به قدری گریه کردم که تا برسم خونه خودم کل مسیر یک ساعته رو گریه کردم ولی از فرداش یادم رفت، عاشق خونه خودمم، هیچ جا اینجوری راحت نیستم ، همش پیش همسرمم، به خانوادمم سر میزنم ناراحتی نداره خیلی ام خوبه

کاربر قدیمی
منم متاهلم  خیلی سخته ولی به مرور عادی میشه برات

واقعا هم حس بدیه 

من الان داشتم گریه میکردم

خب هیجوقت ادم  زندگیش مثل الان نمیشه که

ببین من پنج ساله ی استان دگ هستم.یکی یدونه لوس و بودم

شما ک همون شهری اراده کنی میری ی استکان چای میخوری دگ نباید ناراحت باشی

مو فرفری جذاب❤️