2777
2789
ببین یک بار شوهرم هم همین طور جاموند همش هم تقصیر من شد قبل رفتن یه دعوا درست کردم ولی خودت رو اصلا ...

وای شوهرمنم این مدلیه،وقتی کاربدی میکنه ی دعوا راه میندازه😏ک حق ب جانب باشه،ولی خیلی زبلی😂

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها راهش اینه لباساتو در بیار لباس خواب بپوش بگو انقدر دلم هواتو داشت دعا میکردم نرسی.  خودش ح ...

تو این موقعیت ک شوهره عصبی می‌خواد بیاد بکشتش ب نظرت وقتشه الان !!!😶

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

مگه چیکار میکنه

مثلاً اگر چنین اتفاقی برای شوهر آشغال من بیوفته تمام منو مقصر می‌دونه ب زمین و زمان فحش ناسزا میگه.بماند ک‌چقذ تحقیرم می‌کنه.از خونه بیرونم میکنم.قهر می‌کنه و لبو لوچش تا رو زمین

به نظر خودتو بزن به حالت سکته و قلبتو بگیر بیوفت وسط اشپزخونه 

اگه بتونی چند ساعتیم بی هوش شی ک دیگه چه بهتر حله

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

مثلاً اگر چنین اتفاقی برای شوهر آشغال من بیوفته تمام منو مقصر می‌دونه ب زمین و زمان فحش ناسزا میگه.ب ...

تف تو ذات همچین مردای شوهر صگ‌منم وفتی بچم میخوره زمین یا چیزی میشکنه منو مقصر میدونخ اینقد غر میزنه میگم اول اخرشو بشورم بندازم روطناب

تو این موقعیت ک شوهره عصبی می‌خواد بیاد بکشتش ب نظرت وقتشه الان !!!😶

😂😂😂

ن بزار بپوشه اتفاقا شوهرش بهتر میبینه ک کجارو داره باکمر بند میزنه😅😂😂😂

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

😂😂😂 ن بزار بپوشه اتفاقا شوهرش بهتر میبینه ک کجارو داره باکمر بند میزنه😅😂😂😂

😂

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**