2777
2789
عنوان

نبش قبر بعد از ۴۰ سال❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 10665 بازدید | 218 پست
دل گنده اس ..پسرعموهاش دوتاشون جووون بود یکیشون تصادف کرد یکیشون خودکشی تا لحظه مرگ دستاشون تو دستش ...

مشخصه آدمی هستن که خیرشون ب بقیه میرسه

خدا نگهشون داره

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
افسرده نشده؟ من حس میکنم این ادما به مرور افسرده و دل از دنیا بُریده میشن

افسرده نه ولی غصشونو میخوره میگه حیف ک رفتن هنوزم شماره هاشون رو ذخیره داره یبار بعد فوت یکی از پسرعموهاش خط یکیشون تو واتساپ انلاین شده من نزدیک بود سکته کنم شوهرم اعصابش خورد شد ز زد ب خالش ک زن پسرعموش میشه گفت گوشیشو خاموش کن همش دنبال چی هستی ک ب کشتن دادیش حالام دست از سر مرده اش ور نمیداری

در جامعه ای که حقیقت آزاد نیست آزادی هم حقیقت ندارد ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تو یه روستای دور افتاده خاکش کردیم اصلا قبول نکردن تو قبرستان خود شهرمون خاکش کنیم اونجا هم زیاد ...

کسایی که تو کرونا بخصوص اوایلش فوت کردن،خیلی غریبانه خاک شدن

من یادمه چقد دعوا و بحث کردیم سره فوت اقواممون که بریم یا نریم

در آخر گفتیم اون که فوت کرده براش فاتحه میفرستیم ولی جونمون واجب تره و نرفتیم مراسمش

کرونا بخصوص تو اسفند ۹۸ واقعا وحشتناک بود

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
شما ببخش لحن نوشتاری حالا من یه دوره تحقیق داشتم در موردش،بدن وارد قبر میشه درسته پوسیده میشه اما ...

ما استان خوزستان هستیم نزدیک بهبهان وقتی باران میاد میریم تو کوهاه استوخان هست میگن زمان حضرت نوح اینجا خانه بوده زلزله زده یعنی هنوز استخوان هست و طلا و موهره  

یکی از علائم ظهور خارج شدن عالم از دین هست

موضوع این چند سال نیست .از قدیم الایام اینکارو میکردن .نمونش پدر من ۲۴ سال پیش تو قبر مادرش .همینطور خیلی از کسانی دیگه که شنیدم از خیلی قبل‌تر .

یکی  از علائم ظهور هم بدعته که شما انجام میدید ☺️

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
بعد دمیدن صور و صدای مهیبی که از آسمون بیاد..... تمام مرده ها برهنه از قبر خارج میشن حالا اونی که ...

شما تصور کن قدمت آدمیزاد ده هزار سال هست، ماییم و این کره ی کوچیک!

چند میلیارد انسان هایی که دفن شدن و پوسیدن..‌. یا دفن نشدن و پوسیدن... یا تو دریا غرق شدن یا خاکستر شدن و اثری ندارن 

قیامت همه از زمین نمیان بیرون که

اینکه مرده هابرهنه از قبر خارج میشن یه تمثیل از چیزیه که قراره پیش بیاد ینی همه حاضر میشن بدون مال و اموال و غیره

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
کسایی که تو کرونا بخصوص اوایلش فوت کردن،خیلی غریبانه خاک شدن من یادمه چقد دعوا و بحث کردیم سره فوت ...

خرداد ۹۹ از دنیا رفت قشنگ بعد دو ماه کمتر واکسن وارد شد لعنت بهشون 😭💔

اره خیلی خیلی غریبانه خاک شد 

البته مادرم تا یک سال اول مرتب هر پنج شنبه می‌رفت سر خاک هرجور شده خودش رو می رسوند

مراسم پدرم هم خیلی خلوت بود فقط ما بودیم حتی برادرش که عموی ما میشد و همسایه ما بود نیومد باورت نمیشه برادرهام رفتن خبر رو بهش بدن دم در خونه تو خیابون براشون فرش گذاشت بشینن با لیوان یکبار مصرف بهشون آب داد  یادمون نمیره هیچوقت این حرکتش. 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
علائم ظهور از ۵و ۱۰سال قبل نیست بیش از اینها مطالعه کن متوجه میشی

صد سال قبل؟ 

چون از صد سال قبل هم این نظر بوده مطمئنم .یعنی کلا از صدر اسلام  احتمالا بوده که بوده .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
خرداد ۹۹ از دنیا رفت قشنگ بعد دو ماه کمتر واکسن وارد شد لعنت بهشون 😭💔 اره خیلی خیلی غریبانه خاک ش ...

خب اونم شاید تقصیری نداشته واقعا کرونا اون زمان وحشتناک بود

دربارش اطلاعاتی نبود

من خودم یادمه هرشب گریه میکردم حتی وصیت نامه مو نوشتم چون ریه ام درگیر شد و میگفتم بچه هام بی مادر چه کار کنن

این ناآگاهی و ترس بود که بین مردم تفرقه انداخت نه بدجنسی

خدا رحمت کنه پدرت عزیزم 

خدا مادرتو برات حفظ کنه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خرداد ۹۹ از دنیا رفت قشنگ بعد دو ماه کمتر واکسن وارد شد لعنت بهشون 😭💔 اره خیلی خیلی غریبانه خاک ش ...

خدا صبرتون بده .ما هم داشتیم .شام غریبان غریبانه سه نفری 😭

خدا صبرتون بده .ما هم داشتیم .شام غریبان غریبانه سه نفری 😭

🥺خدا رحمت کنه عزیزم

خب اونم شاید تقصیری نداشته واقعا کرونا اون زمان وحشتناک بود دربارش اطلاعاتی نبود من خودم یادمه هرش ...

قربان شما ممنون 

آخه  عزیزم برادر های من هر کدوم دوتا ماسک میزدن و حتی اگه بهشون میگفت هم نمی‌رفتن داخل ولی حتی یه تعارف ساده نزد . بعد آخه لیوان یکبار مصرف چیه مگه لیوان شسته نمیشه 

مرسی خدا عزیزان شما رو هم حفظ کنه 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️