2777
2789
عنوان

نبش قبر بعد از ۴۰ سال❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 10665 بازدید | 218 پست
نه عزیزم  برادرام رفته بودن پیشش پایین توی قبر صورتش رو در آوردن از توی کفن نگفتن پلاستیک داشت ...

عجیبه ،نه اینکه گذاشتن باز کنید ،نه اینکه آهک ریختن 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
بنظرتون توی آرامش یا دل سیر بودنش تاثیر داشته؟ یا هیچی اصلا؟

دل گنده اس ..پسرعموهاش دوتاشون جووون بود یکیشون تصادف کرد یکیشون خودکشی تا لحظه مرگ دستاشون تو دستش بوده کلا دل گنده است جراتش زیاده ....شوهرم شب اول قبر با ی قران میرفت امامزاده براشون قران میخوند

در جامعه ای که حقیقت آزاد نیست آزادی هم حقیقت ندارد ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همش برام سواله پس چرا مادر بزرگم اینجوری بود نکنه مریضی ای داشت که به ما نگفته بودن من فک کردم ...

ما هم دوتا از نزدیکامون با کرونا فوت کردن ،تو نایلون گذاشتن 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
عذاب میکشه روح من خودم دیدم بعد ۳۵ سال خیلی استخوان بود و با خاک پودر نشده بود حرفتون متین اما روح ...

بله ۳۵ سال احتمال وجود استخون زیاده.

قیامت با همین جسم برانگیخته نمیشیم.

بهش میگن قالب مثالی

خدا بخواد ما هم یه مطالعاتی داشتیم😜

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
هرچی فک کردم بقیع یادم نیومد کلمه اش بقیع هم اسید میریزن کربلا هم همینطور نشنیدی دیگه سالهاس میگن ...

کربلا رو چون تو اون دوران حمله آمریکا  به عراق آمریکا از اورانیوم ضعیف شده استفاده کرده بود میگفتن استفاده نکنید و خرمای اونجا رو نیارید. تو عراق وادی السلام چند کیلومتر مسافتش هست. و قبرای قدیمی خیلی داره. و دست نزدن. تو وهابیت کلا بعد دفن جنازه همه چی تموم میشه نه هفت نه چهل نه سالگرد دارن . اما تو تشیع فکر نکنم اسید بریزن رو میت

ما هم دوتا از نزدیکامون با کرونا فوت کردن ،تو نایلون گذاشتن 

😭🥺

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من همش برام سواله پس چرا مادر بزرگم اینجوری بود نکنه مریضی ای داشت که به ما نگفته بودن من فک کردم ...

چی بگم والا بنظرم آهک ریختن واقعا ظلم بود حالا به غیر از با پلاستیک پوشوندن 😔 💔 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
عذاب میکشه روح من خودم دیدم بعد ۳۵ سال خیلی استخوان بود و با خاک پودر نشده بود حرفتون متین اما روح ...

عزیزم کارشناسهای دینی و علمی به این نتیجه رسیدن که ایراد نداره .دیگه مته به خشخاش نذاریم ☺️

کربلا رو چون تو اون دوران حمله آمریکا  به عراق آمریکا از اورانیوم ضعیف شده استفاده کرده بود میگ ...

چه جالب من اینا رو نمیدونستم

ینی فاتحه اینام بی معنیه؟

کلا به زندگی بعده مرگ اعتقاد ندارن؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بله ۳۵ سال احتمال وجود استخون زیاده. قیامت با همین جسم برانگیخته نمیشیم. بهش میگن قالب مثالی خ ...

بعد دمیدن صور و صدای مهیبی که از آسمون بیاد.....

تمام مرده ها برهنه از قبر خارج میشن

حالا اونی که شما گفتی اما بدن خودمونه

چی بگم والا بنظرم آهک ریختن واقعا ظلم بود حالا به غیر از با پلاستیک پوشوندن 😔 💔 

😭😭😭💔

عجیبه ،نه اینکه گذاشتن باز کنید ،نه اینکه آهک ریختن 

ما تو یه روستای دور افتاده خاکش کردیم اصلا قبول نکردن تو قبرستان خود شهرمون خاکش کنیم اونجا هم زیاد سخت گیری نکردن  

من دقیق نمی‌دونم ولی فکر کنم وقتی صورتش رو باز کردن براش اشهد خوندن یا یه سوره ی خاص زیاد وارد نیستم برادرم براش خوند بعد از سه روز ما رفتیم سر خاک . 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️