2777
2789
عنوان

نبش قبر بعد از ۴۰ سال❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 10671 بازدید | 218 پست
چه جالب من اینا رو نمیدونستم ینی فاتحه اینام بی معنیه؟ کلا به زندگی بعده مرگ اعتقاد ندارن؟

اعتقاد دارن. اما گریه برای مرده یا سرخاک رفتن رو خوب نمیدونند. حتی برای بزرگان رو هم خوب نمیدونند و میگن شرک هست . و میگن حرم و اینا نوعی پرستش هست که فقط مخصوص خداست. و توسل و زیارت رو بد میدونند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی چیری بگم نخندید خخخ لطفا  من همش میترسم سکته یا اتفاقی بیفته بمیرم ولی بدنم تمیز نباشه ایا کس ...

اره .من در مورد خونمم این فکرو میکنم ☺️

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
اعتقاد دارن. اما گریه برای مرده یا سرخاک رفتن رو خوب نمیدونند. حتی برای بزرگان رو هم خوب نمیدونند و ...

پس ینی سنی هستن؟

ائمه رو قبول ندارن؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
صد سال قبل؟  چون از صد سال قبل هم این نظر بوده مطمئنم .یعنی کلا از صدر اسلام  احتمالا بود ...

۱۰۰سال قطعا پودر شده

اما ۳۰ سال نه

فقط به خاطر پول هست

با ۱۰میلیون راضی شد مجوز نبش قبر ۲۷ ساله رو بده

خیلی بی وجدانن بعضی ها

۱۰۰سال قطعا پودر شده اما ۳۰ سال نه فقط به خاطر پول هست با ۱۰میلیون راضی شد مجوز نبش قبر ۲۷ ساله ر ...

نه عزیز منظورم این بود از ۱۰۰ سال قبل این کارو خبر دارم که تو فامیل انجام دادن همون قبر ۳۰ ساله رو باز کردن و‌ گفتن ایراد نداره .

یعنی اسلام جایز کرده حالا شما تحت تاثیر احساساتی ،ان شالله براتون پیش نیاد .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.