2777
2789

بچه ها من لیسانس گرفتم سالها پیش الان ازدواج هم کردم و بچه دارم ولی احساس پوچی می کنم احساس می کنم که دین خودمو به زندگی و دنیا ادا نکردم نمی دونم باید چکار کنم ایا پی چه کاری یا شغلی برم که احساس ارزشمند بودن بکنم نمی دونم درس بخونم یا اصلا چی میشه کمکم کنید لطفا

اگر امکانش رو دارید صحبت با یک روان‌شناس خردمند می‌تونه خیلی راه‌گشا باشه

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بچه داری،جوری تربیتش کن که یه انسان بدرد بخور و صالح دربیاد این بهترین کاره بنظرم

واقعا بچم پسر خوبیه تو مدرسه همه ازش تعریف می کنن ولی من حس می کنم از تمام ظرفیتم استفاده نکردم تو زندگیم وقت ازاد زیاد دارم که داره به بطالت می گذره

تلاش کن بدرد دین و امام زمان بخوری. بچتو سرباز اقا بار بیار سخته ولی بهترین کار دنیاست😊

کلا مسائل مذهبی رو خیلی براش می گم و سعی می کنم جا بندازم ولی فقط یه بچه دارم دیگه نشد میگم خیلی کمه میشد بچه های بیشتری داشته باشم تا مفید تر باشم 

کلا مسائل مذهبی رو خیلی براش می گم و سعی می کنم جا بندازم ولی فقط یه بچه دارم دیگه نشد میگم خیلی کمه ...

تو این زمونه یدونه رو تربیت کردن خیلی سخته چ برسه چنتا.

بزرگتر بشه سخت تر هم میشه