2777
2789

ده آبان پریود شدم سیزدهم پاک شدم 

به طرز وحشتناکی دوباره دیروز پریود شدم که یک ثانیه ام خونریزیم بند نیومده ، تو محل کارم از حال رفتم 

موهام دسته دسته داره می‌ریزه 

کلی دردسر و اعصاب خوردی 

بعد مامانم میگه خاک تو سرت که نرفتی باشگاه😭😭😭😭فقط بلدی پول بدی و نری 

بهش میگم من الان شرایطم فرق داره 

پولشم خودم دادم 

انقد بهم حرف زد انقد فوشم داد 

تا لحظاتی دیگر خودمو دار میزنم

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همکارام بخاطرم گریه میکردم حالمو دیدن 

بعد مامانم نگران پول باشگاهه 

یعنی خام تو سر من که این شده مامانم

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

چند سالته گلم

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉
اروم باش چیزی نشده که فک کن مراسم ختمت بگن بخاطر باشگاه خودکشی کرد😕

بخاطر باشگاه نه بخاطر داشتن یه مادر دیوونه که روانیم کرده 

بخدا کل لباس و هیکل و تختم خونی شد دیشب 

انقد حالم بده 

دکتر عمومی رفتم میگه برو زنان ، زنان نوبت ندارن تا شنبه 

بعد به جای نگران شدن بهم تیکه میندازه 

الان به خاطر پریودی اعصاب نداری،حالا مامانت یه چیزی گفت دنبالش رو نگیر میرفتی تو اتاق درو قفل میکردی تا رو اعصابت نباشه قرص آهن بخور خون‌ریزی زیاد فقر شدید آهن میاره

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
بخاطر باشگاه نه بخاطر داشتن یه مادر دیوونه که روانیم کرده  بخدا کل لباس و هیکل و تختم خونی شد ...

پیش میاد

هیچوقت درمورد خودکشی صحبت نکن

خودکشی ی گزینه‌ست و همیشه قابل انجامه

قبل خودکشی به راه حل فک کن همیشه 

بزرگ و کوچیک بودن مسائل رو در نظر بگیر

آروم باش میگذره بروبیمارستان البرز

کرحی ؟؟ 

البرز الان کاری میکنن خونریزیم کمتر بشه؟