2777
2789
عنوان

آخ از گرسنگی و بی کسی مردم

1227 بازدید | 48 پست

ببخشید تیتر عنوانم خوب نیست...

گرسنگیم از سر فقر مطلق و ... نیست..

مریضم...حالم بده..تحت درمانم... جون توی بدنم نیست. دردم جسمانی نیس فقط...درد روحی دارم..بخاطر داروهام افسردگی گرفتم..

حتی نمیتونم پاشم بطری آب پر کنم بزارم یخچال...پا میشم گیج میخورم میفتم...

از من بدبخت تر دخترمه و شوهرم که گیر من افتادن...

چقدر آخه غذا بدرد نخور و گرون از بیرون بگیرن...

هه! تازه دکتر گفته خودتو و بدنتو قوی کن...

شهر غریب...حتی یکی رو ندارم یه ساعت به حرفم گوش بده... چه برسه مادری که یه ساعت بیاد به بچم برسه و یه سوپ بپزه واسم...

بخدا دخترمو ۹ روزه حمام نتونستم ببرم...

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم درگیر افسردگیم ولی هیچکسی جز خودمون نمیتونه ب ما کمک کنه. دکتر جز قرص خواب آور کاری نمیکنه.مادرم زن افسرده ای بود مارو هم افسرده کرد، پاشو به خودت بیا.شوهرتم تا حدی همراهی می‌کنه بعدش کم میاره... 

عزیزم😔 مریضیت چیه؟ کدوم شهری؟

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

اصفهان نیستی بیام کمک....سوپ خوشمزه میپزم برات

اصفهانم😢😭

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...