2777
2789
عنوان

کدوم بهتره؟؟؟📷

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 33 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از اولی داشتم نتونستم تن پسرم بکنم چون یا بزرگش بود بعدم کوچیکش شد

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

از جفتش بگیر اولی واجبه ولی بچه توش نمیتونه تکون بخوره زیاد موندنی اذیت میشه دومی رو بگیر برا راحتیش

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم

فرقشون از زمین تا آسمونه اخه

اولی برای سن زیر یک سال مناسب تر و گرمتره دومی بچه توش راحتتره ولی بیشتر جنبه مجلسی داره زیاد گرم نیست 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
دومی فانتزی و مجلسیه خوب گرم نمی کنه اولی کاربردی تره ولی  یه جور بگیر سر همی کوچیک نشه زود

اره دیگه سرهمی اگه بگیرم فقط چن ماه میتونه بپوشه زود کوچیک میشه

شبی که از شوق فردا خوابت نبره از خود فردا قشنگتره🌱🙂

منم دومی رو خوشم اومد ولی داخلش مثل بیرونش خز نیس…بنظرت گرم میکنه؟

سرهمی زود کوچیک میشه.اون قرار نیس تنها تنش کنی که زیرش لباس گرم داره 

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
دومی صد در صد  چون قد بکشه اون سرزمین زود کوچیکش میشه مگر اسکیمو هستیم

بنظرت دومیه گرم میکنه؟داخلش مثل بیرونش خز نیس

شبی که از شوق فردا خوابت نبره از خود فردا قشنگتره🌱🙂

بنظرت دومیه گرم میکنه؟داخلش مثل بیرونش خز نیس

نگاه کن هر دوتاش باید زیرش یه لباسی بپوشه هر جارفتی میاری بیرون دیگه چقدر توی فضای باز اونم بچه کوچیک نگه میداری یا تو ماشینه یا تو خونه من به نظرم بیشتر نیاز نداره طبق تجربه خودم میگم

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.