2777
2789
عنوان

همسایه

162 بازدید | 10 پست

سلام خانوما یه همسایه داریم خانومه حدودا ۵۰سالشه یه بچه کوچیک هم داره مدام بچشو تو راه پله و خونه می زنه با کمربند 

واقعا دیگه مغزم نمی کشه تو روحیه هممون تاثیر بد گذاشته پسرم کلا دوست نداره حتی به اون همسایه سلام بده 

به نظرتون غیر مستقیم بهش تذکر بدم 

ما خود شکسته ایم چه باشد شکست ما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار درو باز کن بگو مگ گوسفنده تونجوری میزنه بعد درو ببند

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
می‌دونی جالبش کجاست مدام میگه این بچه رو با نذر و نیاز خدا بهمون داده بعد وقتی رفتارشو می‌بینم دیونه ...

خدا همون بهتر میدونسته که این روانیه بهش بچه نمی‌داده

تو بگو بهشت کدومه.....اصلا تو این زمین بهشت کجا بود...
یبار درو باز کن بگو مگ گوسفنده تونجوری میزنه بعد درو ببند

یبار بوش جوری داد می زد التماسم میکرد خاله بیا منو از دست این بگیر دلم کباب شد رفتم ولی گفت به شما مربوط نیست بدون هیچ حرفی برگشتم خونه

ثواب داره زنگ بزنید اورژانس اجتماعی چون ادم بزرگ بلاخره یه راه حلی برا نجات خودش پیدا میکنه ولی بچه بیپناه هست یا خدانکرده زیر دست این مادر می میره یا بزرگ شد خودش ضد اجتماع میشه 

ثواب داره زنگ بزنید اورژانس اجتماعی چون ادم بزرگ بلاخره یه راه حلی برا نجات خودش پیدا میکنه ولی بچه ...

بله درسته چشم این سری حتما زنگ میزنم