2777
2789
آفریننن منم همینو میگم وقتی مهم نیست براش ک چجوری رفتار کنه باهات  چرا ما همش باید به فکر رابط ...

ببین یه مشاور خوب حتما کمک کننده اس شاید اصن بگه راه تو جدا کنی، دقیقا وقتی ادمی تلاشی نکنه تلاش یک طرقه بی فایدس و ادم رو پژمرده میکنه زندگی کردن نیس مردگیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه مشاور خوب حتما کمک کننده اس شاید اصن بگه راه تو جدا کنی، دقیقا وقتی ادمی تلاشی نکنه تلاش یک ...

حالا یه سریا میگن به خاطر بچه هامون اینکار نمیکنن

رابطه یی ک یک طرفه باشه به مرور از بین میره 

منظورت متوجه نشدم میشه واضح تر بگی

ببین زن هرچقدر ب خودش برسه تیپ بزن حتی عملم کنه اما نتونه برامرد ارامش تهیه کنه سیاست بلد نباشه مرد بهش جذب نمیشه تموم مهم سیاست توزندگی

خداوند افریننده نامکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات است بر ناممکن ها میگرید
ببین زن هرچقدر ب خودش برسه تیپ بزن حتی عملم کنه اما نتونه برامرد ارامش تهیه کنه سیاست بلد نباشه مرد ...

سیاست تو زندگی مهم منم انکار نمیکنم ولی یه خانم مستقل باید باشعهههعععهه

خیلی دردآوره خیانتت ولی باید قوی باشی به جنسیت نیست خیانت سعی کن مشاوره بری و فراموشش کنی

فراموش که شده ولی اثراتشو گذاشته پیر‌ می‌کنه ادمو مشاوره و امثالهم کارساز نیست جز زمان شاید چیزی دوای درد نباشه 

کلا بعد ازدواج خیلی چیزا تغییر می‌کنه بستگی به دوطرف مخصوصا خانم  داره که چجوری مثل روز اول زند ...

میدونی اگ یه مرد خیانت کنه دنبال اینن ک حتما یه دلیلی داشته ولی اگر زنا خیانت کنن میشن خراب....

به نظر من یه دختر باید خودش بیشتر از بقیه دوست داشته همین حتی بچش...

دقیقا منم همین میگم  ساست ب خزج بده خودش دوست داشته باشه قوی باشه ماهیچیمون از بقیه گم نیس فقط باید یاد بگیریم 

خداوند افریننده نامکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات است بر ناممکن ها میگرید
فراموش که شده ولی اثراتشو گذاشته پیر‌ می‌کنه ادمو مشاوره و امثالهم کارساز نیست جز زمان شاید چیزی دوا ...

زمان خیلی چیز با ارزشی ک منتظری با رفتنش بهاشو بپردازی به نظرم این اشتباه نکن

میدونی اگ یه مرد خیانت کنه دنبال اینن ک حتما یه دلیلی داشته ولی اگر زنا خیانت کنن میشن خراب....

این دیدگاه اشتباهیه خیانت به هیچ وجه قابل بخشش نیست همش بهونست

https://daigo.ir/secret/71251841751