fargolll مدیر استارتر عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 822 عنوان بچه ها چی جوابشو بدم 90 بازدید | 10 پست همکارم قبلیم چند باره پیام و زنگ میزنه کلافه کرده یکی در میان جواب میدم آخرین پیامشو جواب ندادم دیشبم زنگ زد جواب ندادم الان پیام داده جوابمون نمیدی فک کنم مزاحم هستم چی جوابشو بدم هم محترمانه باشه هم اینکه دیگه کم پیام و زنگ بزنه آرزوت بودم ولی کاری نکردی که تو دلم جا شی 1402/08/24 | 13:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monikageller عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 2367 خب چیکارت داره.یا میخواد دعوتت کنه نتورک یا میخواد بهت بیمه عمر بفروشه😂
fargolll مدیر استارتر عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 822 خب چیکارت داره. یا میخواد دعوتت کنه نتورک یا میخواد بهت بیمه عمر بفروشه😂 😂 الکی فقط حرف میزنه منم حوصله ندارم آرزوت بودم ولی کاری نکردی که تو دلم جا شی
۴۵۶کیم عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 127 میتونید جواب بدید سلام نه مراحمید اما من هم بیکار نیستم که بشینم یکسره جواب بدم ولی اگر شما بیکارید وقت استراحت تون رو بشینید رو یکی دیگه امتحان کنید و موسیقی جای خالی خیلی از انسان هارو پر کرد و کتاب حرف نا نگفته رو... 🌓army-kpoper/ کیپاپر همیشه در صحنه حاضر
fargolll مدیر استارتر عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 822 خب چرا جواب نمیدی؟ دلیلی داری؟ الکی همش حرف می زنه منم حوصله ندارم دلیلی نداره هرروز زنگ و پیام میده واقعا شاید نتونم جواب بدم آرزوت بودم ولی کاری نکردی که تو دلم جا شی
fargolll مدیر استارتر عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 822 میتونید جواب بدید سلام نه مراحمید اما من هم بیکار نیستم که بشینم یکسره جواب بدم ولی اگ ... گفتم مودبانه آرزوت بودم ولی کاری نکردی که تو دلم جا شی
monikageller عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 2367 میتونید جواب بدید سلام نه مراحمید اما من هم بیکار نیستم که بشینم یکسره جواب بدم ولی اگ ... فحش بده بهش بهتره😅
۴۵۶کیم عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 127 فحش بده بهش بهتره😅 در ذهنم این فکر بود اما سعی کردم به زبان محترمانه در بیارم😂😀🤝 و موسیقی جای خالی خیلی از انسان هارو پر کرد و کتاب حرف نا نگفته رو... 🌓army-kpoper/ کیپاپر همیشه در صحنه حاضر
monikageller عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 2367 الکی همش حرف می زنه منم حوصله ندارم دلیلی نداره هرروز زنگ و پیام میده واقعا شاید نتونم جواب بدم ... یه بار بردار بگو مهمونی ام..یه بار بگو دسشویی ام..هی بهونه بیار زود قطع کن.من خودم خجالت میکشم جواب ندم..حتی راننده تاکسی داره حرف میزنه من گوشیم زنگ بخوره برنمیدارم🫥
tani_rad عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 760 بگو سلام نه مراحم هستین ولی مشغله کاری دارم سرم خلوت شد خودم باهاتون تماس میگیرم