2777
2789

من کار میکنم ولی فعلا به طراحی کامل چهره نرسیدم

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم رشتم طراحی دوخته و یچیزایی از نقاشی یاد گرفتم نقاشیمم خوب بوده برا یکی از پروژه های دانش ...

عالیه حرف ندارع 

عزیزم دیهعکس طراحی کشیده ندارن هر چی باشه چشم  و هر چی آخه ایده میخام واس یکی میخام طراحی کنم

فعلا اینا فقط داخل گالری بود

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
عالیه حرف ندارع  عزیزم دیهعکس طراحی کشیده ندارن هر چی باشه چشم  و هر چی آخه ایده میخام وا ...

ممنون عزیزم❤️

طرحی ندارم متاسفانه و گفتم طراحی چهره انجام ندادم اصلا گه عکسی باشه ازش

اینم هست

از تصویر لب نداری گلم؟

لب تازه شروع کردم فعلا اینو کشیدم فقط بچه کوچیک دارم زیاد وقت نمیکنم