2777
2789
عنوان

دوستان پیام نوری، لطفا

332 بازدید | 55 پست

آیا ثبت نام بدون کنکور شرط معدل داره؟

آخرین مدرکم کاردانیه و معدلم یا ۱۴ یا ۱۵ یادم نیست، الان میخوام بدون کنکور پیام نور ثبت نام کنم

تعداد رای : 8
نظرسنجی
آره
4
50%
نه
4
50%
هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی

با این معدل قبول میشی 

خیالت راحت پیام نور با معدل۱۰و ۱۱هم قبول میکنه🤣

خوشبختی همین داشتن چیزی نیست  خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این معدل قبول میشی  خیالت راحت پیام نور با معدل۱۰و ۱۱هم قبول میکنه🤣

بستگی داره پیام نور کجا باشه گلم برای سنندج زیر ۱۵ قبول نمیکنن رشته های روانشناسی علوم تربیتی

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

بستگی داره پیام نور کجا باشه گلم برای سنندج زیر ۱۵ قبول نمیکنن رشته های روانشناسی علوم تربیتی

ما کرمانشاه اصلا روانشناسی و حقوق بدون آزمون قبول نمیکنن

ولی معمولا بقیه رشته ها راحت قبول میکنن

خوشبختی همین داشتن چیزی نیست  خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور
با این معدل قبول میشی  خیالت راحت پیام نور با معدل۱۰و ۱۱هم قبول میکنه🤣

به خدا من ۱۶/۶۸رشته تجربیم معدل کلم علوم تربیتی قبولم نکرد رفتم روانشناسی

ما کرمانشاه اصلا روانشناسی و حقوق بدون آزمون قبول نمیکنن ولی معمولا بقیه رشته ها راحت قبول میکنن

اره ولی پیام نور شهرهای کوچیک راحت پذیرش میکنن پیام نور سنندج اساتید باسوادی داره اکثرا از دانشگاه های سراسری هستن

به خدا من ۱۶/۶۸رشته تجربیم معدل کلم علوم تربیتی قبولم نکرد رفتم روانشناسی

شانس تو بوده من اون موقع که میخواستم حقوق بخونم نمیشد بدون آزمون برم اول یه ترم مهندسی شیمی خوندم بعدش ترم بعد تغییر رشته دادم

اما الان جدیدا میگن که نمیشه نغییر رشته بدی به رشنه های با آزمون

شانس تو بوده من اون موقع که میخواستم حقوق بخونم نمیشد بدون آزمون برم اول یه ترم مهندسی شیمی خوندم بع ...

اره پیام نورم خودشو میگیره متقاضیش زیاد شده خخ

اره ولی پیام نور شهرهای کوچیک راحت پذیرش میکنن پیام نور سنندج اساتید باسوادی داره اکثرا از دانشگاه ه ...

والا ماهم استادای خوبی داریم معمولا بیشتریاشون وکیلای موفق و سرشناسی هستن 

اره پیام نورم خودشو میگیره متقاضیش زیاد شده خخ

🤣🤣🤣🤣خداییش راحت ترین دانشگاهه🤣😅

🤣🤣🤣🤣خداییش راحت ترین دانشگاهه🤣😅

وای امتحاناش سخته الان من ۱۹ شروع میشه کتابای سنگین فقط میشینم کتابو رو خوانی میکنم نکات داره هالایت کنم بعد نمونه سوال ترم اولم انقد استرس دارم خدا کنه معدلم بالای ۱۵ بشه

وای امتحاناش سخته الان من ۱۹ شروع میشه کتابای سنگین فقط میشینم کتابو رو خوانی میکنم نکات داره هالایت ...

از هر درس ۴یا۵ نمونه سوال ترمای قبلو بخون قبولی

ترم چندی؟

اولم گلم میگم اگ کتابو حفظ نکنم بد نیس؟؟شما خودت چجوری میخونی

والا من الان۳ترمه فقط نمونه سوال میخونم 

ترمای قبل کتاب میگرفتم یه دورم کتابو میخوندم ولی این ترم کتابم نگرفتم😅

ولی میان ترمارو میگیرم و چند سری نمونه سوال میخونم