2777
2789
عنوان

دوستان پیام نوری، لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 55 پست
والا من الان۳ترمه فقط نمونه سوال میخونم  ترمای قبل کتاب میگرفتم یه دورم کتابو میخوندم ولی این ...

اره میان ترمو داشته باشی اوکیه من این ترم فاصلم زیاد از دانشگاه کلاسارو کم رفتم فک نکنم میان ترم بهم بدن دگ مجبورم کتابو بخونم  تا ترم بعد دگ سعی میکنم میان ترمو کامل بگیرم 

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

اره میان ترمو داشته باشی اوکیه من این ترم فاصلم زیاد از دانشگاه کلاسارو کم رفتم فک نکنم میان ترم بهم ...

والا منم کلاس نمیرم ولی استادا ازمونای میان ترم رو تو سامانه ریلاین برگذار میکنن

خوشبختی همین داشتن چیزی نیست  خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا میانترم بگیری خیلی خوبه کمک می‌کنه به قبولی

این ترمم اینجوری شد ولی خب ترم بعد حتما میان ترمو میگیرم حالام مجبورم کتابو بخونم خخ

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

ما کرمانشاه اصلا روانشناسی و حقوق بدون آزمون قبول نمیکنن ولی معمولا بقیه رشته ها راحت قبول میکنن

چه رشته هایی داره بدون کنکور

منم کرمانشاهم

از رشته های شهرای دیگه خبر داری؟ مثلا جوانرود یا اسلام آباد

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
کدوم شهری گلم

خود استان کرمانشاهم

همه

خوشبختی همین داشتن چیزی نیست  خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور
چه رشته هایی داره بدون کنکور منم کرمانشاهم از رشته های شهرای دیگه خبر داری؟ مثلا جوانرود یا اسلام ...

نه

چه رشته هایی داره بدون کنکور منم کرمانشاهم از رشته های شهرای دیگه خبر داری؟ مثلا جوانرود یا اسلام ...

ببخشید عزیزم من دیروز جایی بودم نتونستم خیلی خوب جوابتو بدم فراموش کردم

الان اومدم سایت اعلانامو چک کردم گفتم جوابتو کامل بدم

ببین من خودم کرمانشاهم همه رشته ها رو بدوم آزمون میتونی بری به جز حقوق و روانشناسی چون متقاضیش زیاده

ولی فکر کنپ شهرستانا میشه این دوتا رشته رو هم بدون آزمون بری

واینکه توی آذر ماه دفترچه انتخاب رشته میاد میتونی نگاه کنی ببینی هر جا چه رشته ایی داره

بازم عذرخواهی میکنم همشهری گلم بابت اینکه دیروز جواب کامل بهت ندادم❤😘

سوال دیگه ای هم داشتی درخدمتم

ببخشید عزیزم من دیروز جایی بودم نتونستم خیلی خوب جوابتو بدم فراموش کردم الان اومدم سایت اعلانامو چک ...

فدات عزیزم، ممنونم ازت خیلی عزیزی

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی