2777
2789
عنوان

دوستان پیام نوری، لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 55 پست
سلام عزیزم من هم مشکل داشتم درخواست دادم چرا لغوش کردی ؟ خودت توی تاپیک گفتی توی پی وی یاد میدی من ه ...

هر کی درخواست داد قبول کردم

دوباره درخواست بده

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من هم مشکل داشتم درخواست دادم چرا لغوش کردی ؟ خودت توی تاپیک گفتی توی پی وی یاد میدی من ه ...

پیام بده تا شب جوابتو میدم الان برم سراغ بچه هام

ببخشید عزیزم من دیروز جایی بودم نتونستم خیلی خوب جوابتو بدم فراموش کردم الان اومدم سایت اعلانامو چک ...

سلام دوست عزیز

عذر میخوام ثبت نام بدون کنکور پیامم نور شروع شده

برای ترم بهمن میخوام ثبت نام کنم

سلام دوست عزیز عذر میخوام ثبت نام بدون کنکور پیامم نور شروع شده برای ترم بهمن میخوام ثبت نام کنم

سلام عزیزم فعلا تو کانال دانشگاهمون اطلاعیه ایی ندیدم.اگه خبری داشتم حتما بهت میگم❤

خوشبختی همین داشتن چیزی نیست  خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور
معدل کل دیپلمم نگاه کردم ۱۶/۴۸ بود

میتونی ثبت نام کنی نگران نباش قبول میشی

خوشبختی همین داشتن چیزی نیست  خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور

[QUOTE=319678402]معدل کل دیپلمم نگاه کردم ۱۶/۴۸ 

https://eitaa.com/kshpnu

این لینک کانال دانشگاه توی ایتاس 

گفتم نکنه یه وقت فراموش کنم خودت میتونی اینجا چک 

کنی

اگه ایتا نداری بگو تا لینک کانال تلگرامو بفرستم برات

ممنونم ایتا دارمم

سلام عزیزم، حالت خوبه؟

ببخشید گلم من هر روز کانال ایتا رو چک میکنم خبری در مورد ثبت نام نیست، میگم نکنه جای دیگه اطلاع داده باشن من ندونم

شما خبر دارید؟ شروع نشده ثبت نامشون؟

ممنون که جواب میدین

سلام عزیزم، حالت خوبه؟ ببخشید گلم من هر روز کانال ایتا رو چک میکنم خبری در مورد ثبت نام نیست، میگم ...

سلام گلم خوبی

این پیامو اصلا ندیده بودم نمیدونم چه طور شده بود

دیشب یه لحظه یادم افتادی گفتم فردا بهت بگم که فراموشت نکردم هروقت اطلاعیه ایی ببینم بهت میگم

بعد دیدم این پیامو دادی

فعلا که خبری نشده اون کانال که برات فرستادم قطعا اطلاعیه ثبت نام رو میزاره ولی فعلا خبری نشده

نگران نباش به محض اینکه خبر دار بشم بهت اطلاع میدم

شک نکن که خبر ثبت نام رو ببینم یادت میفتم

بابت اینکه دیر هم جوابتو دادم عذر میخوام چون واقعا ندیدم اعلانش نیومده یود❤

سلام گلم خوبی این پیامو اصلا ندیده بودم نمیدونم چه طور شده بود دیشب یه لحظه یادم افتادی گفتم فردا ...

قربانت عزیزم

با اینکه ندیدمت ولی بهت علاقه پیدا کردم احساس میکنم دوست خوبم هستی

ممنونم از لطفت

ی پیام گذاشته بود توی ایتا نوشته بود ثبت نام و انتخاب واحد فکر کنم از ۱۰ تا ۱۷ دی

خواستم بدونم همون ثبت نام فراگیره؟